Toma21 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Witam mam proble z obniżanie się lusterek podczas cofania cały czs było dobrze a od wczoraj gdy wrzucę wsteczny to z lewym lusterkiem nic się niedzieje a prawe idzie do góry gdzie szukać przyczyny?
MaTeo85 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Po wbiciu wstecznego to chyba lustro idzie w dół tak żeby ułatwić zycie przy parkowaniu. Ustaw przełącznik od lusterek w pozycje 0 i powinno byc ok czyli bez opuszczania lustra po wbiciu wstecznego.
aker Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Godzinę temu, Toma21 napisał: Witam mam proble z obniżanie się lusterek podczas cofania cały czs było dobrze a od wczoraj gdy wrzucę wsteczny to z lewym lusterkiem nic się niedzieje a prawe idzie do góry gdzie szukać przyczyny? Wcześniej lewe lustro przy włączeniu wstecznego też jechało w dół ? prawe owszem tak ale lewe.
Toma21 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Niewiem teraz dokładnie mam to auto od kilku dni ale wydaje mi sie że tez lewe jechało w dół
aker Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 W ori.lustro tylko prawe leci w dół,może masz moduły od kolegi z forum założone i lecą obydwa ale też mi się nie wydaje żeby lewe leciało w dół.
Toma21 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Może macie racje z tym lewym lusterkiem ale nie o niego chodzi chciałem się dowiedziec czemu prawe zamiast w dół lecieć leci do góry? Edytowane 8 Grudnia 2018 przez Toma21
aker Opublikowano 8 Grudnia 2018 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Ok.na włączniku od regulacji luster dajesz na,,0,, i lustro masz mieć ustawione żeby dobrze widzieć tył i jak tego nie masz to sobie ustaw.Jak to masz ustawione to teraz na przełączniku dajesz na prawe lustro,wbijasz wsteczny i lustro powinno jechać w dół i tylko prawe. Jak będzie inaczej to jest coś nie tak i najlepiej opisz to dokładnie ten problem.
Toma21 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2018 Na 0 jak mam to sie nic niedzieje tak powinno być a jak dam na prawe to zamiast jechać w dół to jedzie do góry wczesniej bylo ok jechało w dół ale od 2 dnie jedzie do góry
oli45 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Witam wszystkich w b8 zakodowałem tą opcję i lusterko działało prawidłowo opadało przy biegu wstecznym . Teraz w b9 po zakodowaniu nic się nie dzieje i tutaj moje pytanie wystarczy jak zmienię moduł tylko w prawych drzwiach czy muszę w lewych też?
Mockery Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia W dniu 21.04.2023 o 19:42, oli45 napisał(a): Witam wszystkich w b8 zakodowałem tą opcję i lusterko działało prawidłowo opadało przy biegu wstecznym . Teraz w b9 po zakodowaniu nic się nie dzieje i tutaj moje pytanie wystarczy jak zmienię moduł tylko w prawych drzwiach czy muszę w lewych też? A jak to się koduje, bo u mnie działa ale nie jestem zadowolony z obniżenia. Lusterko idze na szerszy widok a w dół tylko trochę, a ja bym wolał żeby szło w dół tak żeby krawężnik było widać;)
Muskel1 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia To sobie ustaw gałką do sterowania lusterek tak, jak Ci odpowiada. Nic nie musisz kodować skoro Ci się opuszcza. Zapoznaj się z instrukcją obsługi pojazdu
Mockery Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia 46 minut temu, Muskel1 napisał(a): To sobie ustaw gałką do sterowania lusterek tak, jak Ci odpowiada. Nic nie musisz kodować skoro Ci się opuszcza. Zapoznaj się z instrukcją obsługi pojazdu ...żebym to ja miał czas na czytanie książek przy dwójce maluchów 😜
Rekomendowane odpowiedzi