kjuba7 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Witam mam problem otóż nie wiem jak wyciągnąć kurtyny boczne gdyż ściągałem samochód ze stanów z wystrzelonymi kurtynami i chciał bym prosić o pomoc jak wyciągnąć kurtyny czy trzeba ściągnąć podsufitke ? Jak tak to jak to zrobić bo nie mogę ściągnąć boczków jakim. Poprzedniej wersji b8 proszę o pomoc
Maciejppl Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Najpierw osłony słupków przednich środkowy i tylnych a potem dopiero podsufitkę.
kjuba7 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ok udalo mi sie zdjac bez sciagania podsufitki byl patent na wciskane klipsy bo tak to nie szlo mi to sciagnac
Maciejppl Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Można było też tak ale istnieje ryzyko uszkodzenia podsufitki
kjuba7 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Podsufitka tez w paru miejscach jest zalamana bo kurtyny strzelily dlatego musze ja jakos uzupelnic
Maciejppl Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Teraz, kjuba7 napisał: Podsufitka tez w paru miejscach jest zalamana bo kurtyny strzelily dlatego musze ja jakos uzupelnic To pozostaje zamontować całą dobrą ?. Pozdro
Kostex Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 a da rade wyciągnąć i włożyć nową bez wyciągania szyby? mam wrażenie że się nie zmieści...
Rekomendowane odpowiedzi