inter19 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dlaczego nie mogę połączyć się z radiem? Naciskam przycisk TEL i wyskakuje komunikat, że telefon jest niezainstalowany. Ekran podświetla się na zielono i wyskakuje, po lewej stronie "END CALL" a po prawej" DIAL" a u góry "MEMORY". Takie jest włożone radio w aucie. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat tego radia oraz co może być przyczyną, że nie mogę się połączyć telefonem z radiem.
inter19 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 Czy pod ten wyświetlacz/radio można podłączyć kamerę cofania?
indiapapa Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Bo prawdopodobnie nie masz zainstalowanego modułu bluetooth - wyślij skan to coś więcej powiemy. Ja właśnie montuję bluetooth do Concerta. W module CAN GATEWAY installation list musisz mieć moduł 77 dorzucony i skomunikowany z magistralą CAN. Jak nie masz to czeka Cię... rzeźba.
inter19 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 Czego skan mam wysłać bo nie orientuje się?
indiapapa Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 W dniu 10.01.2019 o 12:04, inter19 napisał: Czego skan mam wysłać bo nie orientuje się? Wyciąg modułów CAN z programu VCDS...
Rekomendowane odpowiedzi