Opublikowano 28 Lutego 200917 l Zrobiło Sie ciepło a ja nadal odpalam jak stara ciezarówke:( Bede teraz cały tydzień we Wrocławiu, czy jakiś Kumaty klubowicz podłączył by mi VAGa i sprawdził parametry po swojemu??? -Swiece Sprawdzone -czas grzania sprawdzony -akumolator ok -pompa podwojna rozebrana i uszczelniona Do cho...lery co to moze byc???[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 19:05_________________________________________________czy sterownik egr mogłby robić takie jaja?? był zakładany nowy i jakiby było z nim co nie halo, to ma to wpływ??? może pisze głupoty, ale kupiłem wymarzony samochód, a tu takie jaja.... * nazywaj proszę wątki zgodnie z regulaminem - pooprawiony [Musashi]
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Może paliwo się cofa sprawdzałeś, może łapie lewe powietrze, może filtr paliwa do wymiany...........
Opublikowano 28 Lutego 200917 l Może paliwo się cofa sprawdzałeś kolega ma to w AFN... ale w AVF nie słyszałem... to takie durne pytanko: a jak to autko stoi w nocy? przód w górze czy tył? czy na równo?
Opublikowano 1 Marca 200917 l Autor auto stoi na równym wczorajszego ranka auto odpaliło od strzała - pojawił sie banan na ustach.... , zgasiłem samochód i za 5 min znowu był problem z rozruchem:( czyli jakby cofało sie paliwo, to z drugim odpaleniem nie byloby problemu?? pierwszy chyba wyeliminował by powietrze??
Opublikowano 1 Marca 200917 l bez VAG ani rusz. byc moze problem z uszczelnieniami pompowtryskow. byc moze jednak jest problem z pompa podwojna, zdarzaja sie jej pekniecia, i uszczelnianie nic nie da.
Opublikowano 1 Marca 200917 l Autor gdzie kupie oringi pompowtryskiwaczy oraz uszczelki do pompy podwójnej??? orientacyjne koszta??
Opublikowano 2 Marca 200917 l gdzie kupie oringi pompowtryskiwaczy oraz uszczelki do pompy podwójnej??? orientacyjne koszta?? uszczelniacze do PD w ASO.
Opublikowano 2 Marca 200917 l wczorajszego ranka auto odpaliło od strzała - pojawił sie banan na ustach.... , zgasiłem samochód i za 5 min znowu był problem z rozruchem:(czyli jakby cofało sie paliwo, to z drugim odpaleniem nie byloby problemu?? pierwszy chyba wyeliminował by powietrze?? kąt synchronizacji do sprawdzenia, bo widzę, że ma problemy z odpaleniem, wartości powinny wynosić 0,0 z tolerancją +/-3 stopnie, jak masz Vaga to nie problem to sprawdzić.
Opublikowano 2 Marca 200917 l Autor kat sprawdzony i ustawiony na idealne 0, bylo juz o tym we wczesniejszym watku