daro84.pl Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Jestem po swapie z 2.0 alt na 1.9t avj. Jak rozwiązać sprawę z regulatorem paliwa bo w alt jest zamontowany w listwie paliwa, a w avj w filtrze. Filtra nie mogę wymienić bo alt ma po jednym wyjściu i wejściu, a avj po dwa. Jest jakiś patent na zamontowanie filtra z avj w układ paliwowy alt?
Bromchit Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 I tak masz pewnie włożoną listwę od AVJ, wiec został Ci nie podłączony wężyk powrotu, który powinien iść do zbiornika. Musisz go znaleźć pod podłogą i tam gdzie to będzie najbardziej wygodne, skrócić i podłączyć powrót z filtra.
daro84.pl Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dokładnie, wąż powrotu mam zaślepiony pod maską, w alt idzie on bezpośrednio do zbiornika paliwa? Jak zrobię tek jak mówisz to zostanie jeszcze jeden nie podpięty króciec przy filtrze.
Bromchit Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Nie wiem jak jest rozwiązany powrót paliwa w ALT. Masz pdf jak to wygląda w 1.8T. filtr paliwa 1.8t .pdf Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Bromchit
kamil-vag Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Dorzucę Ci trochę info, może coś znajdziesz ciekawego w tym: Układ paliwowy.pdf Zbiornik paliwa z podzespołami - przegląd podzespołów.pdf dla MPI I 2.0 FSI Zbiornik paliwa z podzespołami - przegląd podzespołów T-FSI i 6 cyl FSI.pdf Wymontowanie i zamontowanie filtra paliwa - układ paliwowy z przewodem powrotnego obiegu.pdf Wymontowanie i zamontowanie filtra paliwa - układ paliwowy bez obiegu powrotnego.pdf Wymontowanie i zamontowanie filtra paliwa - samochody z silnikiem 1,8 l z turbodoładowaniem z przednim napędem (wszystkie) lub z napędem na cztery koła do 10.2004.pdf
soul87 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mozna zalozyc listwe paliwowa z 1.8t AWT z passata b5fl lub a6 c5, tam jest powrót normalnie na listwie i regulator 4bar na listwie paliwowej .
daro84.pl Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 z alt sama listwa też będzie pasowała?
Rekomendowane odpowiedzi