Jump to content
IGNORED

[B5 AFN] Jaka plecionka do AFN ?

Recommended Posts

Posted

musisz pomierzyć... na allegro tego sporo - za 40zł dostaniesz

Posted

ostatnio wymieniałem kupiłem w sklepie motoryzacyjnym cena 38zł czyli oszczędziłem na kosztach przesyłki i od ręki miałem a identyczna jak na allegro :cool1: z allegro jedynie wymiar wziąłem :tongue4:

Posted

uprzedzam tylko by nie kupować w warsztacie który się tym zajmuje (wymianą) bo jak ostatnio poweidziałem że kupiłem za 40zł to facet się zmarszczył... w hurcie mają u nas po 85zł :>

Posted

Mam problem z kupieniem plecionki do AFN. Mierzyłem długość plecionki i mam ok. 120mm a gdzie się nie pytam to mają tylko 55x100mm albo 55x150mm (jest to całkowita długość plecionki). O jakich wymiarach Wy kupujecie bo tylko takie są dostępne? Czy nic się nie stanie jak zamontuję plecionkę o długości 150mm?

Posted

Plecionka musi mieć wymiar dokładnie taki sam jak oryginał (u mnie 55x100, w AFN'ie powinno być podobnie),

a kupujemy tylko wersję wzmocnioną, taką co ma w środku jakby stalowy peszel najlepiej dobrego producenta,

u mnie wstawili w warsztacie niemiecką za 75zł, podobno też Bosal produkuje plecionki.

Posted

Mam problem z kupieniem plecionki do AFN. Mierzyłem długość plecionki i mam ok. 120mm a gdzie się nie pytam to mają tylko 55x100mm albo 55x150mm (jest to całkowita długość plecionki). O jakich wymiarach Wy kupujecie bo tylko takie są dostępne? Czy nic się nie stanie jak zamontuję plecionkę o długości 150mm?

Może zmierzyłeś długość plecionki razem ze spawami :mysli:, u mnie w AFN-e też jest o wymiarze 55x100 mm.

Posted

Zmierzyłem w połowie spawów bo przecież przy spawaniu część tego kołnierza zostaje przetopiona.

Guest Michał
Posted

U mnie równiez była 100mm, w warsztacie gdzie wymieniałem mieli akurat na stanie , koszt z wymianą 90zł