Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zabudowa telefonu z androidem w panel centralny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, rezał ktoś lub robił coś podobnego, mianowicie chodzi mi o customową ramkę pod radio, według własnych wymiarów itd. Z jakiego materiału to wykonać itp. Próbuję zainstalować większy telefon zamiast oryginalnego radia i zastanawiam się jak to ładnie wykończyć. Chyba że ktoś robić coś podobnego i zastosował coś innego żeby to ładnie wyglądało. 

Edytowane przez Adakiahz

Opublikowano

Próbuj robić z plexi. Co do montażu telefonu to może kup jakieś dobre etui które będziesz mógł wkomponować w tą plexi, wtedy odejdzie Ci sporo kłopotu z otworem na tel.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, prezesik18 napisał:

Próbuj robić z plexi. Co do montażu telefonu to może kup jakieś dobre etui które będziesz mógł wkomponować w tą plexi, wtedy odejdzie Ci sporo kłopotu z otworem na tel.

No co do tego etui to dobra myśl, plastikowe etui jakoś wkomponować w tą plexę, ladnie to czymś zalać wyszlifować, i może coś z tego będzie. Mam już telefon ogarnięty z ładnym launcherem wyglądającym jak panel z radia samochodowego, kewstia właśnie teraz podłączenie i jakiegoś zakamuflowania tego hehe ;)

Opublikowano

etui kup jakieś w rodzaju plastikowej kabury, powinno być łatwiej. Nie wiem czy robisz to w 1din, czy 2din. Może lepiej pójść w stronę kupna uszkodzonego ori radia żeby pozyskać panel przedni. Jego można odpowiednio pocharatać, pospawać z etui, podpszpachlować. Może być dużo łatwiej. w dodatku wywalisz bebechy z radia i zostawisz obudowę co ułatwi późniejszy montaż w tunelu.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, prezesik18 napisał:

etui kup jakieś w rodzaju plastikowej kabury, powinno być łatwiej. Nie wiem czy robisz to w 1din, czy 2din. Może lepiej pójść w stronę kupna uszkodzonego ori radia żeby pozyskać panel przedni. Jego można odpowiednio pocharatać, pospawać z etui, podpszpachlować. Może być dużo łatwiej. w dodatku wywalisz bebechy z radia i zostawisz obudowę co ułatwi późniejszy montaż w tunelu.

Właśnie też myślałem o uszkodzonym radiu, jeżeli bym dorwał w dobrej cenie no to w sumie byłaby to najlepsza i najprostsza opcja, bo wszystko mi elegancko wpadnie bez szlifowanie dookoła 

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

tylko w 1din jakiś większy telefon ciężko będzie włożyć

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, greg2505 napisał:

tylko w 1din jakiś większy telefon ciężko będzie włożyć

Mam fajnego Asusa który ma możliwość podłączenia pendriva do niego i elegancko odczytuje wszystko. Wykorzystałbym te radio 1 din, telefon dał na środku a z boku bym sobie dołożył gniazdo na usb które by później się połączyło z telefonem, i myślałem też nad potencjometrem gdyż są słuchawki które mają możliwość regulacji głośności i wykorzystać przewody z tego. I zrobić właśnie na drugą stronę radia tą regulację. Ale co z tego wyjdzie to się okaże ;)

Edytowane przez Adakiahz

Opublikowano

no to działaj ,zobaczymy co wyjdzie

Opublikowano

Obczaj temat tabletów do aut ;)

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, 3r4 napisał:

Obczaj temat tabletów do aut ;)

Niby tablet spoko, ale wolałbym telefon, mam w miarę świeży i jednak ta karta sim. Tak to znowu musiałbym kupić tablet z możliwością włożenia karty sim, i jeszcze takiego co nie będzie mulił, więc pewnie zapłacę z 500zł w górę. A szczerze nie potrzebuje aż tak dużego ekranu, ten mój telefon ma 5,5" i wydaje mi się, że to wystarczająco, ale zobaczymy trzeba spróbować ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No i tak jak obiecałem, wrzucam fotki jak mi to wyszło, planuje jeszcze zrobić w tym panelu gniazdo na USB które łączy się z radiem oraz ładowarkę. Fotki poniżej jak to mniej więcej wygląda. Na żywo jest dużo ładniej ;)

72ae14a7195bced1med.jpg

c729619455c14a01med.jpg

bf5717d366f6a825med.jpg

Opublikowano

Wyszło mega, chociaż ja w tym miejscu dałbym jakieś zegary/liczniki do temp. oleju, doładowania, spalin :D

Opublikowano
  • Autor
21 godzin temu, Langista napisał:

Wyszło mega, chociaż ja w tym miejscu dałbym jakieś zegary/liczniki do temp. oleju, doładowania, spalin :D

No, ale miałem taki pomysł na to i tak jakoś się w końcu za to wziąłem, no i wyszło ;)

• 2 lata później...
Opublikowano

Fajny pomysł a napisz albo pokaż jak to id spodu wygląda jak jest rozwiązane zasilanie ??