boniu Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam Mam takie pytanko czy ktos z was rezal sobie lustereczka tak ze sie skladaja po wyjeciu kluczyka ze stacyjki lub po zamknieciu samochodu?? i otwierane podczas otwierania,lub odpalania samochodu ?? mam el.skladane lusterka,da rade tak zrobic ??
Picasso Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ciekawy pomysł ... może ktoś już się pobawił w ten sposób .... chętnie bym spróbował u siebie, bo i tak muszę zdemontować lusterka (nie mam podgrzewanych lusterek )
boseron Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 podejrzewam ze to jest do zrobienia, moze nawet vagiem do ustawienia, bo tez mam składane
Bartas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 to ja moze z innej beczki, wciaz mi sie zacinaja a to raz prawe nie chce mi sie otworzyc a to raz lewe zamknac... gdzie szukac przyczyny ??
boseron Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 sprawdz te silniczki moze Ci przerywa gdzieś, dowiedziałem sie ze Vag-iem składania z pilota nie da sie ustawić
Bartas Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 jak dzis obejzalem budowe zeby dostac sie do tego silniczka to zrezygnowalem. 4 srubeczki calkowicie zardzewiale i to zapewne tylko poczatek
boseron Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 to jak śrubki zardzewiałe to co moze być w środku, nie dziw sie ze sie zacinają widocznie dawno nie były składane
Bartas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no dobra bede walczyl w takim razie...
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Nie wiem czy to taki dobry pomysł ja np w zimę już nie używam składania lusterek bo jak dopierdzieli -15 i potem rano człowiek wsiada do auta i otwiera lusterka a tu silniczki słychać jakby miały zaraz zdechnąć i wszystko strzela (bo to przecież wszystko zamarza) to mnie ciarki przechodziły żeby coś się nie urwało
boniu Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 sprawa sprawdzona nie da sie tak podlaczyc bo lusterka sa sterowane z impulsu plusa i minusa a alarm jest z minusa zawsze
aju Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 czy każde lusterko w każdym b5 ma islniczek do składania? i kwestia jest tylko w panelu sterowania lusterka? (dodtkowa pozycja składanie) czy też lusterka są całkiem inne i jescze ten panel?
boniu Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2009 nie kazde maja el.skladane lusterka,i panel tez jest inny
boseron Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 silniczki w lusterkach i panel inny z opcja składania, w zwykłych nie da sie przekręcić pokrętła od lusterek o 180 stopni
aju Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Te silniczki pasują tam p&p czy trzeba kupowac inne lustra już z silniczkami? Bardzo mnie to nurtuje bo chcę żeby się składały
mlodyy Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 sprawa sprawdzona nie da sie tak podlaczyc bo lusterka sa sterowane z impulsu plusa i minusa a alarm jest z minusa zawsze a co to za problem przerobic zeby byl + czy + 4 diody prostownicze 2 przekazniki male i tak zwany pajaczek zrobiony i z - mozna zrobic + i na odwrot [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 15:51_________________________________________________a co to za problem przerobic zeby byl + czy -
Rekomendowane odpowiedzi