Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Automatycznie składane lusterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam takie pytanko czy ktos z was rezal sobie lustereczka tak ze sie skladaja po wyjeciu kluczyka ze stacyjki lub po zamknieciu samochodu?? i otwierane podczas otwierania,lub odpalania samochodu ??

mam el.skladane lusterka,da rade tak zrobic ?? :P

Opublikowano

ciekawy pomysł ... może ktoś już się pobawił w ten sposób ....

chętnie bym spróbował u siebie, bo i tak muszę zdemontować lusterka (nie mam podgrzewanych lusterek :confused4:)

Opublikowano

podejrzewam ze to jest do zrobienia, moze nawet vagiem do ustawienia, bo tez mam składane

Opublikowano

to ja moze z innej beczki, wciaz mi sie zacinaja a to raz prawe nie chce mi sie otworzyc a to raz lewe zamknac... gdzie szukac przyczyny ??

Opublikowano

sprawdz te silniczki moze Ci przerywa gdzieś, dowiedziałem sie ze Vag-iem składania z pilota nie da sie ustawić

Opublikowano

jak dzis obejzalem budowe zeby dostac sie do tego silniczka to zrezygnowalem. 4 srubeczki calkowicie zardzewiale i to zapewne tylko poczatek

Opublikowano

to jak śrubki zardzewiałe to co moze być w środku, nie dziw sie ze sie zacinają widocznie dawno nie były składane

Opublikowano

Nie wiem czy to taki dobry pomysł :mysli: ja np w zimę już nie używam składania lusterek bo jak dopierdzieli -15 i potem rano człowiek wsiada do auta i otwiera lusterka a tu silniczki słychać jakby miały zaraz zdechnąć i wszystko strzela (bo to przecież wszystko zamarza) to mnie ciarki przechodziły żeby coś się nie urwało

Opublikowano

sprawa sprawdzona nie da sie tak podlaczyc bo lusterka sa sterowane z impulsu plusa i minusa a alarm jest z minusa zawsze

Opublikowano

czy każde lusterko w każdym b5 ma islniczek do składania? i kwestia jest tylko w panelu sterowania lusterka? (dodtkowa pozycja składanie) czy też lusterka są całkiem inne i jescze ten panel?

Opublikowano

silniczki w lusterkach i panel inny z opcja składania, w zwykłych nie da sie przekręcić pokrętła od lusterek o 180 stopni

Opublikowano

Te silniczki pasują tam p&p czy trzeba kupowac inne lustra już z silniczkami?

Bardzo mnie to nurtuje bo chcę żeby się składały :naughty:

Opublikowano
sprawa sprawdzona nie da sie tak podlaczyc bo lusterka sa sterowane z impulsu plusa i minusa a alarm jest z minusa zawsze
a co to za problem przerobic zeby byl + czy + 4 diody prostownicze 2 przekazniki male i tak zwany pajaczek zrobiony i z - mozna zrobic + i na odwrot :tongue4:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2009, 15:51_________________________________________________a co to za problem przerobic zeby byl + czy -