Jump to content
IGNORED

BRA-co o tym myślicie?

Recommended Posts

Posted

Według mnie to nie pasuje wogóle do Audi,szpeci tylko piękny wygląd autka.Wolałbym zainwestować w coś konkretniejszego.

Posted

dla mnie masakra ... :thumbdown:

Posted

Tak samo jak te lusterka na zdjęciu :polew: Porażka :sick3::thumbdown:

Posted

ta jest ladna wg mnie jak na bre do a4

co nie zmienia faktu ze bra duzo lepiej pasuje do aut robionych pod jdm i cult/german style

gdzie ja znalazles ? na allegro ? jak tak daj namiar i link

widzialem inne bry do a4 i wszystkie byly duzo brzydsze

Posted

Nowak_zg czyżbyś myślał o czymś takim ? :confused4:

Posted

Powiem tak, niekoniecznie jest to piękne ale wbrew opini sam kupię sobie bo jak zobaczyłem ostatnio odprysk lakieru o średnicy 5 mm na masce to się wściekłem. Zaraz wrzucę linka do firmy z UK co produkuje takie cacka w całkiem dobrej cenie :)

O gustach się nie dyskutuje :)[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 10:02_________________________________________________http://www.autobra.co.uk/shop/index.php/cPath/203_206?osCsid=b641d2d4c67a4476a606553dc4aade22

Jak będę kupował to tylko na maskę a nie ten "kaganiec" dla Bullterriera na cały front. Mam auto bez spoilerów tylko na glebie więc będzie prawie german style - wiem wiem, prawie robi wielką różnicę jak co niektórzy pewnie powiedzą :)

Posted

na allegro jest gosc co szyje bre za ok 150zl ( max 200zl )

wystarczy wpisac

BRA ;]

to takie info ... ale mi chodzi dokladnie o ten model

tak chce kupic... typowo na zloty ( tym bardziej ze teraz jade na rozpoczecie sezonu tuningowego i zarazem zlot cult style w niemczech ) wiec chetnie zaloze

a jak mi sie nie bedzie podobac to .... po prostu bedzie lezec w domu

te pare zloty to nie majatek przeciez....

OT --->

03b030fd8f.jpeg

Zlot CultStyle.de - Rothenburg Niemcy

18.04.2009

Jak co roku ekipa Cultstyle.de organizuje zlot otwarty dla wszelkich aut. Odbywa sie on nie wiecej niz 99km od ZG, w miejscowosci Rothenburg, droga do Zar i pozniej juz prawie na miejscu. Wjazd 3 euro. Mysle, ze warto sie wybrac. Z Zg szykuje sie pare wozków wiec jesli ktos jest chetny lecmy razem.

Strona organizatorów: http://www.cult-style.de/

Galeria z ubieglego roku: http://www.cult-style.de/...ry&id=42&page=1

Posted

mi sie podoba ale odpuszczam - czekam az zrobi sie troche cieplej i cala maske obijam kremowa/ bezowa skora :kox:

Posted

porażka :sick3:

Posted

mi sie podoba ale odpuszczam - czekam az zrobi sie troche cieplej i cala maske obijam kremowa/ bezowa skora :kox:

kolega tak ma ... w golfie II

to dopiero nie pasuje do a4 ;]

Posted

Maska obita kremową skórą to faktycznie nie pasuje do A4 :thumbdown: A bra jak już to tylko na zloty cult style, tak jak Nowak_zg napisał. Bo na codzień to nie.

Posted

ja na jakiejs stronie US widzialem zajebieszcza Bre do A4. Ta w porownaniu do tamtej jest srednia.

Posted

znajdz i pokaz ;p

Posted

jak carbon to mi sie podoba:D

Nowak, Jutro poszukam i wkeleje fotto.. a ateraz spadam nyny:D

Posted

nasze Audice jak i kobiety lepiej wyglądają bez staników :gwizdanie:

Posted
:good: