Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Znaczenie ET Felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. Dziekuje za odpowiedz. A jakie oznaczenie felgi powinno miec felgi do a4 b6 avant 16"??

et powinno być 45 :wink4:

Slepy nie ladnie wprowadzac kolege w błąd :bicz2:

ET dla B6 to 33

nie było felg do b6 z et45? :mysli:

teraz jestem w pracy ale jak bede w domu to ci sprawdze z jakimi ET wychodzily ori felgi w B6 :wink4:

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 511,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wydaje mi się że ET45, też pasi, tylko bedzie koło bardziej schowane :gwizdanie:

Opublikowano

Pasi ale bedzie bujac :> Moje oryginalne 15 cali mialy et 38 a wchodza od 33 do 45 na pewno :)

Opublikowano

Troche sie zakrecilem :) Panowie chce kupic fele do swojej audi 16" i chcialbym, zeby to ladnie wygladalo czyli zeby felga nie za duzop odstawala i nie byla za bardzo schowana. :wink4:

Opublikowano

Panowie pomóżcie mi bo mnie zaraz trafi - jeśli teraz mam ET-42 16" , a chciałem założyć 17" ET-35 to felga będzie bardziej schowana czy będzie odchodzić na zewnątrz ????? :kox: :kox: :kox: normalnie głupi już jestem :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

No i tak jak kolega wyzej napisal, zeby nie bujalo.

Opublikowano

Panowie pomóżcie mi bo mnie zaraz trafi - jeśli teraz mam ET-42 16" , a chciałem założyć 17" ET-35 to felga będzie bardziej schowana czy będzie odchodzić na zewnątrz ????? :kox: :kox: :kox: normalnie głupi już jestem :kox: :kox: :kox:

im mniejsze ET, tym felga bardziej wysunięta na zewnątrz :good:

Troche sie zakrecilem :) Panowie chce kupic fele do swojej audi 16" i chcialbym, zeby to ladnie wygladalo czyli zeby felga nie za duzop odstawala i nie byla za bardzo schowana. :wink4:

szukaj czegoś z ET od ET35 do ET40, wtedy bedzie elegancko, ani nie zabardzo schowane, ani nie bedzie obcierać o błotniki :wink4:

Opublikowano

dzięki slepy :notworthy: czyli jeśli założyłbym ET-35 to mogło by coś obcierać na ori zawieszeniu :kwasny: ale ET-40 powinno być ok :mysli: :mysli: chyba, że się mylę :kox:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:24_________________________________________________oczywiście przy 17" :gwizdanie:

Opublikowano

dzięki slepy :notworthy: czyli jeśli założyłbym ET-35 to mogło by coś obcierać na ori zawieszeniu :kwasny: ale ET-40 powinno być ok :mysli: :mysli: chyba, że się mylę :kox:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:24_________________________________________________oczywiście przy 17" :gwizdanie:

nie bedzie nic obcierać, przy seryjnym zawieszeniu, A-rek pisał że standardowe ET dla B6 to 33, więc jeszcze bardziej wysunięte :wink4:, zależy też jaka szeroka bedzie felga, i jaka guma na to pójdzie :gwizdanie:

Opublikowano

Ok. Dziekuje :>

Opublikowano

nie bedzie nic obcierać, przy seryjnym zawieszeniu, A-rek pisał że standardowe ET dla B6 to 33, więc jeszcze bardziej wysunięte :wink4:, zależy też jaka szeroka bedzie felga, i jaka guma na to pójdzie :gwizdanie:

no właśnie poszukuję jakiejś fajnej felgi 17" i do tego oponki i za bardzo nie wiem co wybrać :no: :no:

Opublikowano
[no właśnie poszukuję jakiejś fajnej felgi 17" i do tego oponki i za bardzo nie wiem co wybrać /quote]

7 - 7,5 cala et 35 oponki polecam 225/45 continental sport contact 3 oponki 1 klasa :good:

Opublikowano
[no właśnie poszukuję jakiejś fajnej felgi 17" i do tego oponki i za bardzo nie wiem co wybrać /quote]

7 - 7,5 cala et 35 oponki polecam 225/45 continental sport contact 3 oponki 1 klasa :good:

no właśnie troszkę boje się o to ET-35 - czasem mam troszkę ciężko w aucie i nie wiem czy nie będą gdzieś obcierać :( :(

Opublikowano

Nie beda jesli nie masz gleby...

Opublikowano

szukaj czegoś z ET od ET35 do ET40, wtedy bedzie elegancko, ani nie zabardzo schowane, ani nie bedzie obcierać o błotniki wink4

Wiekszosc felg znalazlem z et 42 na tym gumu 205/55 r16 czy do takich felg musialbym zakladac dystanse?? Chcialbym pojsc na latwizne i nie chcialbym montowac dystansow. :decayed:

Opublikowano

szukaj czegoś z ET od ET35 do ET40, wtedy bedzie elegancko, ani nie zabardzo schowane, ani nie bedzie obcierać o błotniki wink4

Wiekszosc felg znalazlem z et 42 na tym gumu 205/55 r16 czy do takich felg musialbym zakladac dystanse?? Chcialbym pojsc na latwizne i nie chcialbym montowac dystansow. :decayed:

takie jak podałeś wejdą bez dystansu :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:16_________________________________________________o ile masz seryjny zawias, i hamulce :gwizdanie:

Opublikowano

Hamulce do 16 nic nie maja...

Opublikowano

Tak zawieszenie jest orginalne.

Opublikowano

Hamulce do 16 nic nie maja...

ale ET ma :wink4:, bo jak ma większe hamulce założone to felga może na nie, nie wejść :wink4:, ale jak masz serię to bedzie ok :good:

Opublikowano

panowie a czy jest jakiś sposób aby sprawdzić czy 16" które mam w tej chwili podejdą pod hamulce 320 :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:25_________________________________________________tak jak pisałem wcześniej mam 7J X 16" ET-42 :mysli: