Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Znaczenie ET Felgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalozyc na kolo :cool1:

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 511,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zalozyc na kolo :cool1:

heheh a jeśli nie mogę założyć :gwizdanie:

Opublikowano
zalozyc na kolo

heheh a jeśli nie mogę założyć

Popros sasiada moze pomoze :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew::nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: chodzi mi o to że jeszcze 320 nie założone tylko jest ori i nie wiem czy kupować 17" :wink4: :wink4:
Opublikowano

szukaj czegoś z ET od ET35 do ET40, wtedy bedzie elegancko, ani nie zabardzo schowane, ani nie bedzie obcierać o błotniki wink4

Wiekszosc felg znalazlem z et 42 na tym gumu 205/55 r16 czy do takich felg musialbym zakladac dystanse?? Chcialbym pojsc na latwizne i nie chcialbym montowac dystansow. :decayed:

A czy takie felgi tez beda dobre? Tzn nie beda gdzies obcierac??

takie jak podałeś wejdą bez dystansu :wink4:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:16_________________________________________________o ile masz seryjny zawias, i hamulce :gwizdanie:

[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:51_________________________________________________Średnica: 16cali

Szerokość:7JJ

Rozstaw szpilek: 5X112

Osadzenie(ET): 35[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:51_________________________________________________Ok. Powyzej mam napisane od 35 do 40 :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam, w sumie przeleciałem cały wątek ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłem. Będą pasować felgi 8" x 17 Et 45 i jaką opone założyć na nią? dzieki za odpowiedź.

Opublikowano

witam, w sumie przeleciałem cały wątek ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłem. Będą pasować felgi 8" x 17 Et 45 i jaką opone założyć na nią? dzieki za odpowiedź.

niemożliwe ze nie znalazles odpowiedzi bo to sa oryginalne parametry wiec wszystko bedzie pasowac.

opona do tego to 225/45 badz 205/50

Opublikowano

nieznam sie, więc niechciałbym podważać twojej wiedzy, ale czy w orginale nie jest 7,5"

ps. moze niedokłaknie szukałem. pzdr.

Opublikowano

nieznam sie, więc niechciałbym podważać twojej wiedzy, ale czy w orginale nie jest 7,5"

ps. moze niedokłaknie szukałem. pzdr.

wszystko zalezy od felgi (i mowie o oryginalnych)

Opublikowano

Witam

Czy ET40 przy feldze R17 7J będzie pasować do mojej B5? Będzie to w miarę dobrze wyglądać?

Opublikowano

Witam! Właśnie dzisiaj zakupiwszy nowy felunek 8Jx18";) Et45. Myśle założyc na to oponki 225/40-bedzie to grało?. Moje autko 1.9 TDI AJM jak narazie na standardowej zawieszce ale mysle na wiosne założyc jakiegoś gwinta albo sprezyny -30 ale to jeszcze do przemyślenia. Załączam linka dokupionych kilku cali

http://moto.allegro.pl/felgi-audi-a3-s4-a4-a6-s6-a8-5x112-et-45-i1382476967.html

POZDRAWIAM!

Opublikowano

Witam

Czy ET40 przy feldze R17 7J będzie pasować do mojej B5? Będzie to w miarę dobrze wyglądać?

będzie dobrze ale jeśli chcesz aby było prawie na równo z błotnikiem to możesz założyć dystanse 10 mm (max 15 mm)

Witam! Właśnie dzisiaj zakupiwszy nowy felunek 8Jx18";) Et45. Myśle założyc na to oponki 225/40-bedzie to grało?. Moje autko 1.9 TDI AJM jak narazie na standardowej zawieszce ale mysle na wiosne założyc jakiegoś gwinta albo sprezyny -30 ale to jeszcze do przemyślenia. Załączam linka dokupionych kilku cali

http://moto.allegro.pl/felgi-audi-a3-s4-a4-a6-s6-a8-5x112-et-45-i1382476967.html

POZDRAWIAM!

opony jak najbardziej odpowiednie :good:

Opublikowano

Nom to elegancko :) Bo się troche bałem ze mi bedzie obcierac w środku o nadkole albo cos. Co do dystansów też pomyśle..najpierw przymiarkę zrobię i zobacze jak to będzie wyglądac i potem sie pomyśli :wink4:

Opublikowano

a jak bym chcial te felgi wrzucic?

http://moto.allegro.pl/felgi-aluminiowe-audi-a3-8p0-i1375308184.html#gallery

felgi z AUDI A3 8P0 5x112 7,5x17 ET56

do b5 seria avant

oraz cos takiego:

Audi Caressa Wheel 7.5 x 17

[8N0-071-492-666]

tylko z jakeigo to modelu:/ :mysli:

Opublikowano

te pierwsze dystans min 15mm najlepiej 20mm

te drugie (ladniejsze) :wink4: beda na styk z blotnikiem bo et 32 maja i wtedy lepiej oponke 215/45 zeby nic nie przycieralo o nadkole

Opublikowano

no tak ladniejsze te 2 ale dostac je gdziec to cud... bynajmniej ja nei widze nigdzie[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 17:12_________________________________________________a jednak nei cud bo znalazlem tylko czy to podejdzie..

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=1372579945

Opublikowano

nie podejdzie, rozstaw 5X100

Opublikowano

Panowie A4 B5 kombi na seryjnym zawiasie i felgi 17" szerokie 7,5 ET38 i na tym opony 225/45.. Będzie wszystko ok? nie będą obcierały ani wystawały?

Opublikowano

bedzie idealnie jak do tego obnizysz jeszcze zawias o 30mm

Opublikowano

miałem 2 poprzednie auta obniżone, audi chce pojeździć komfortowo :decayed: