kupek28 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Witajcie mam taki problemik, niedawno kupilem to cacko no i niby wszystko ok poza tym ze czasami laci mi jakis dymek z nawiewu z reguly gdy auto sie rozgrzewa pozniej jak pracuje tego nie ma ale nadal czuje takie dziwne powietrze.. szczegolnie jak zamkne nawiew przejade kilka km a pozniej wlacze gwaltownie... ps. nawet przy zamkniety nawiewie czasami po przejechaniu pojawia sie dziwny dymek (widzialny) przy przedniej szybie a jak wlacze nawiew to przez chwile leci z wszelkich mozliwych miejsc...wink autko na pewno troche stalo i jest zawilgocone, ale jak wlacze nawiew na szyby to automatycznie robia sie biale.. co to moze byc? aha, wymienilem ten filtr powietrza przy szybie ale nic nie zmienilo! prosze o info... bo juz nie wiem czy to sie cos pali czy co? ps. ostatnio po wymianie filtra i usunieciu czesci tej wody spod maski (kolo akumulatora) jakby dymek ustal.. lecz nadal woda zostala jedna dziurke od odplywu udalo mi sie zlokalizowac ale gdzie jest reszta? Inaczej nie pozbede sie tej wody... a demontowac wszystko aby sie dowiedziec gdzie sa odplywy to ciezko...
tomek a4 2.8 Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 To jest dymek czy para. Od dymu szyby nie parują... śmierdzi spalenizną, czy po prostu wilgocią?
majkel_majki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Pod maską masz Kolego 2 odpływy, jeden włąsnie pod akumulatorem, drugi pod serwo od hamulców.
Rekomendowane odpowiedzi