Kuba654321 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Witam Panowie. Mam taki problem z a4 b5 1.8 ADR zacznę od początku, że zajechałem nieumyślnie pompę paliwa. Pompę wymieniłem wraz z filtrem paliwa, kilka dni spokoju, az tu nagle znowu nie zapala, padła znów pompa paliwa wymieniłem kolejną lecz na nowa, bo wcześniejszą kupiłem używkę po dniu kolejna pompka spalona (paliwo było wieksza połowa w zbiorniku) pompkę tak jakby paliło bo, po podłączeniu na krótko szły iskry. Wymieniłem pompkę i dopiero zaczęły się jaja auto zaczęło kopcic, strzelać z wydechu, straciła moc i spalanie jeszcze raz takie jak było. Wymieniłem cewkę, kable, świece, czujnik temperatury. A teraz najlepsze za każdym razem gdy próbuję się połączyć z komputerem jest "błąd komunikacji) jeśli ktoś by miał pomysł byłbym wdzięczny! Z góry dziękuję.??
Kuba654321 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Opublikowano 6 Lutego 2019 Pany, nikt nie ma pomysłu co może być nie tak?
Mechanikkosmita Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Czym próbujesz się połączyć jakim komputerem? -rozbierz sterownik zobacz czy nie nabrał wody, sprawdź połączenia na płycie. -zajrzyj do skrzynki bezpieczników obejrzyj ją dokładnie masz problem z instalacją
Rekomendowane odpowiedzi