Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kupno zarnikow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , 

padlmj jeden zarnik jakie kupic zarniki do tych lamp wiem ze d1s i h7 ale jaka firma ?? 

Auto mam od miesiaca 

277A6F0C-E340-4286-AF59-8E8141A92FE8.jpeg

Opublikowano

Osram.Sprawdzona firma.Jeżeli już to kupuj dwie sztuki.Przy jednej będzie widoczna różnica i nie pewność ,że za chwilę padnie drugi.Sam jeździłem na Bosmach,Philipsie,ale jednak Osram sprawdza się najlepiej.Pozdrock.

Opublikowano

Osram CBI

Opublikowano
  • Autor

One jedna po 250 zl chodza a cos tanszego ??;* 

Opublikowano
Teraz, Viktor0792 napisał:

One jedna po 250 zl chodza a cos tanszego ??;* 

Za to sa warte każdej na nia wydanej złotówki. 

Opublikowano
  • Autor

Hmm, kurde 500 zl na ksenony masakra troche mi sie nie widzi 

https://dwr.com.pl/p/206/4036/zarowka-ksenonowa-osram-66140cbi-xenarc-cool-blue-intense-d1s-85v-35w-6000k-zarowki-d1s-zarowki-ksenonowe-oswietlenie-ksenonowe.html

o tych mowicie ?

Edytowane przez Viktor0792
Cena

Opublikowano

W jakim stanie masz odbłyśniki? Jak masz juz wypalone (co niestety dość często w B6 sie zdarza) to nawet nie ma sensu CBI do nich wstawiać bo i taķ ich zalet nie odczujesz. CBI w D1S ze względu na to, że zawierają jeszcze rtęć (D3S już nie), mają idealnie białą barwę światła z bardzo lekką poświatą niebieskiego. Może zwróciłeś kiedyś uwagę na barwę i jasność xenonów w E-Klasse W212? 

Właśnie tak świecą CBI. Wogóle nie mają żółtej poświaty tak jak te standardowe mające 4300 K

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Musial bym sprawdzic w jakim stanie , a jeali wypalone yo wtedy takie po 100 zl xenony ??

Opublikowano

Nie wiem co to za żarniki za 100 zł i jaka jest ich jakość. Nie kupywałem takich wiec tu opini nie wystawie. 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano

Na pewno jakies standardowe Osram (4300K). Nie kupywałbym "no name"

Opublikowano
  • Autor

Zobacz ofertę: OSRAM D1S Xenon XENARC ORIGINAL Żarnik 35W http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7726135278

czyli np takie cos ? I jak sprawdzic te odblhsniki bo jestwm w tym zielony

Opublikowano

Dokładnie takie. 

Jedynym sposobem jest rozkręcenie lampy.

Opublikowano
  • Autor

To np takie kupie i bedzie git , a beda dorze swiecic bo teraz te co mam to ladnie na bialo swieca, czy tamte na pomaranczowa beda ??

i te odblysniki nahlepiej w lato zrobic teraz za zimno

Opublikowano

Normalnie będą swiecić na biały z lekka poświatą żółtego. Według producenta mają barwę światła 4500 Kelvin ale rzeczywiście maja 4200-4300K co nie jest idealnie białym. 

Opublikowano
  • Autor

Ok to kupie sobie takie, a soczewki w lato sobie wyczyszcze bk na pewno sa brudne tez 

dzieki ziom

Opublikowano

Kolego jeśli masz zwykły kseonon i siedzi tam przetwornica Valeo 12 pin to nie zalecam Zakładanie zarników o podwyższonej barwie bo przetwornice Ci siada po tygodniu lub przy pierwszym odpaleniu świateł. Znam kilka potwierdzonych przypadków gdzie właśnie tak się stało. Te przetwornice są słabe i dedykowana do niej barwa to 4300k. 

Opublikowano

I palnik osram 4300k. Kazdy inny palnik z przetwornica valeo d1s to loteria ile to podziała.  

Opublikowano
  • Autor

No to jaki wloncu bo juz nie wiem w tym ciemny jestem to tamtw osram za 140 zl za sztuke to zle ?,)