Hasir123 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam wszystkich, mam pewien problem. Jak w temacie nie dziala mi przycisk odblokowania dzwi od srodka. Zamykanie dziala bez problemu, jednak gdy chce je otworzyć od srodka tak zeby ktos z zewnatrz naprzyklad mogl wsiąść to juz sie nie da. Po wcisnieciu guzika niby jest jakies klikniecie tak jak by zamek sie otwieral jednak nie da sie dzwi otworzyc od zewnątrz. Mial ktos z Was moze tak samo ? Niby nic ale jednak wku... ?
Fido Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Sprecyzuj. Zablokować od środka przyciskiem możesz a odblokować już nie ???
Hasir123 Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Opublikowano 1 Lutego 2019 10 godzin temu, Fido napisał: Sprecyzuj. Zablokować od środka przyciskiem możesz a odblokować już nie ??? Dokladnie tak jak piszesz
Fido Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 No to zacząłbym od sprawdzenia tego przycisku, potem wiązka kabli między drzwiami a karoserią.
Hasir123 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 Kurcze ja z elekteyka nie mialem zbyt wiele styczności wiec pewnie sam nie ogarne tego. Przełączniki sprawdzilem we wszystkich dzwiach i jest to samo, zamykają nie otwieraja. Bezpieczniki tez sprawdzalem i sa ok. Wiec pewnie cos z wiazka. Jak moge ja sprawdzic ?
Lukasz_mk2 Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 pomiędzy drzwiami kierowcy a budą jest harmonijka gumowa w której idą kable - 95%, że są one tam połamane i dlatego nie działa odblokowywanie drzwi
Rekomendowane odpowiedzi