Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć, planuje kupić rejestrator jazdy lecz nie wiem na jaki model się zdecydować dlatego proszę was o pomoc.

Na czym mi zależy? Głównie na dobrej jakości nagrań w nocy nie wspominając o dniu ale to chyba już logiczne :D

Budżet jaki chcę przeznaczyć na Rejestrator: Coś w przedziale 200-300zł

Więc co jak najlepszego polecilibyście w tym przedziale cenowym?

Posted

Nie ma opcji żeby za tą cenę była dobra jakość nagrania w nocy. Wejdź na wideorejestratory24.pl, tam masz do każdego z rejestratorów plik testowy i sam stwierdzisz, który bardziej Ci odpowiada.

Posted
11 minut temu, Langista napisał:

Nie ma opcji żeby za tą cenę była dobra jakość nagrania w nocy. Wejdź na wideorejestratory24.pl, tam masz do każdego z rejestratorów plik testowy i sam stwierdzisz, który bardziej Ci odpowiada.

Nie mówie o jakości w stylu 4k :D Mam na myśli jakośc na zasadzie dobrej czytelności tablic rejestracyjnych i w miare otoczenia.

Posted (edited)

Dołóż trochę i kup Viofo A119S V2. Do tego zmiana softu na modowany i masz bardzo dobry sprzęt do nagrań w dzień i w nocy.

Edited by szaman89
Posted
29 minut temu, Langista napisał:

Mimo wszystko dziękuję za stronkę, myślę że wybiorę coś tam :)

Posted
44 minuty temu, Marciol napisał:

Nie mówie o jakości w stylu 4k :D Mam na myśli jakośc na zasadzie dobrej czytelności tablic rejestracyjnych i w miare otoczenia.

Właśnie o takiej jakości mówię. Sam jestem zdania, że lepsze nagranie w fullHD i 60 FPS jak 4k i marne 20-30 FPS. Może Ci się wydawać że dobrze nagrywa nocą ale nie będzie możliwości w tym przedziale cenowym odczytania tablic w nocy, za dnia też może być problem.