Marciol Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Cześć, planuje kupić rejestrator jazdy lecz nie wiem na jaki model się zdecydować dlatego proszę was o pomoc. Na czym mi zależy? Głównie na dobrej jakości nagrań w nocy nie wspominając o dniu ale to chyba już logiczne Budżet jaki chcę przeznaczyć na Rejestrator: Coś w przedziale 200-300zł Więc co jak najlepszego polecilibyście w tym przedziale cenowym?
Langista Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 Nie ma opcji żeby za tą cenę była dobra jakość nagrania w nocy. Wejdź na wideorejestratory24.pl, tam masz do każdego z rejestratorów plik testowy i sam stwierdzisz, który bardziej Ci odpowiada.
Marciol Posted February 1, 2019 Author Posted February 1, 2019 11 minut temu, Langista napisał: Nie ma opcji żeby za tą cenę była dobra jakość nagrania w nocy. Wejdź na wideorejestratory24.pl, tam masz do każdego z rejestratorów plik testowy i sam stwierdzisz, który bardziej Ci odpowiada. Nie mówie o jakości w stylu 4k Mam na myśli jakośc na zasadzie dobrej czytelności tablic rejestracyjnych i w miare otoczenia.
szaman89 Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 (edited) Dołóż trochę i kup Viofo A119S V2. Do tego zmiana softu na modowany i masz bardzo dobry sprzęt do nagrań w dzień i w nocy. Edited February 1, 2019 by szaman89
Marciol Posted February 1, 2019 Author Posted February 1, 2019 29 minut temu, Langista napisał: Nie ma opcji żeby za tą cenę była dobra jakość nagrania w nocy. Wejdź na wideorejestratory24.pl, tam masz do każdego z rejestratorów plik testowy i sam stwierdzisz, który bardziej Ci odpowiada. Mimo wszystko dziękuję za stronkę, myślę że wybiorę coś tam
Langista Posted February 1, 2019 Posted February 1, 2019 44 minuty temu, Marciol napisał: Nie mówie o jakości w stylu 4k Mam na myśli jakośc na zasadzie dobrej czytelności tablic rejestracyjnych i w miare otoczenia. Właśnie o takiej jakości mówię. Sam jestem zdania, że lepsze nagranie w fullHD i 60 FPS jak 4k i marne 20-30 FPS. Może Ci się wydawać że dobrze nagrywa nocą ale nie będzie możliwości w tym przedziale cenowym odczytania tablic w nocy, za dnia też może być problem.
Recommended Posts