Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[S4 B7] Zmiana felunku - decyzja podjęta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:audi: robi coraz brzydsze fele.. :gwizdanie:

Bierz te od S5 nawet w 18' bo sa :kox:

Opublikowano

Coś chyba źle im się otwory na śruby wywierciły :polew:

Komuś się felga lekko przekręciła przy wierceniu :polew: Po przyłożeniu do Twojej eSy nie pasują :thumbdown:

Opublikowano

w każdej z nich było tak samo ??

Opublikowano

nieładne te repliki Q7, pomijając fakt "krzywych dziur", wyglądają jak 16 z VW Golfa... :sick3: mi się ostatnio spodobała felga od nowego TT ale jeszcze nie widziałem do kupna: Audi_TT-RS_763_1024x768.jpg

i te są też piękne :slina:

Audi_RS-6_538_1024x768.jpg

Opublikowano

Te drugie są OK. :naughty: Co do tych dziur w replikach Q7, to... :polew:

Opublikowano

Ostatnio gosc na allegro sprzedawal duzo taniej wlasnie te repliki ze zle wywierconymi dziurami pod sruby :>

Skoro tak wierca boje sie myslec jak szybko moga sie skrzywic :confused4:

Malik wszystko co pokazujesz w 18 calach jest gorsze od obecnych avusow :disgust:

Opublikowano

Ostatnio gosc na allegro sprzedawal duzo taniej wlasnie te repliki ze zle wywierconymi dziurami pod sruby :>

Malik wszystko co pokazujesz w 18 calach jest gorsze od obecnych avusow :disgust:

Skrzywienie swoją drogą a jak Ci się z taką felgą coś stanie przy większej prędkości to masakra, tu już nie ma żartów. malik nie kombinuj z jakimiś replikami Q7 bo nie pasują do eSy tylko do jakiegoś SUVa tylko posłuchaj większości i wybierz coś ze sprawdzonej gamy wzorów :wink4:

Opublikowano

Skrzywienie swoją drogą a jak Ci się z taką felgą coś stanie przy większej prędkości to masakra, tu już nie ma żartów. malik nie kombinuj z jakimiś replikami Q7 bo nie pasują do eSy tylko do jakiegoś SUVa tylko posłuchaj większości i wybierz coś ze sprawdzonej gamy wzorów :wink4:

Problem w tym moim zdaniem,ze w oryginale Audi w rozmiarze 18 cali nic sensownie nie wyglada poza Avusem, starym wzorem RS4.

Dopiero w 19 mozna powybierac...

Opublikowano

Ja bym naprawdę został przy tych z A5, albo S4 B7 (ze wskazaniem na ori drugie). Mi się jakoś Avus'y nie podobają :gwizdanie:

Opublikowano

Problem w tym moim zdaniem,ze w oryginale Audi w rozmiarze 18 cali nic sensownie nie wyglada poza Avusem, starym wzorem RS4.

Dopiero w 19 mozna powybierac...

Ale R8 czy S5 w ostateczności mogą być w 18". Chociaż wiadomo że dopiero w 19" jest pełny :kox:

Opublikowano

s5 na 19" lata po Kaliszu o jest mega rozpierdalacz , Malik co nie założysz i tak będzie mega kot

Opublikowano

malik

Ja sugeruje RS6. Długo taki :kox: nie bedzie popierdalał po ulicach. Jak masz założyć jakieś pospolite gówno, to zostaw te ORI.

Opublikowano

malik

Ja sugeruje RS6. Długo taki :kox: nie bedzie popierdalał po ulicach. Jak masz założyć jakieś pospolite gówno, to zostaw te ORI.

S5 czy R8 też dużo nie jeździ :tongue4:

Opublikowano

malik

S5 czy R8 też dużo nie jeździ :tongue4:

R8 też są OK. Myslalem w kontekscie Q7....

Opublikowano
  • Autor

Ostateczna wersja:

rs4.jpg

Jeśli stylizuję auto na RS4 (grill, listwy węglowe, gałka zmiany biegów) to muszę być konsekwentnym :wink4:

Jak fele dojdą to wkleje prawdziwą fotkę.

Opublikowano

ori bedą czy kopie

Opublikowano

szacunek dla mnie najlepsza decyzja taki samochod zasluguje zeby go powaznie traktowac ;)

Opublikowano

Trafna decyzja - ORI czy replika ?