Opublikowano 2 Lutego 20197 l Witam . Mam problem z elektryka w mojej A4b5 2000 r . Otóż zalała mi się pompka centralnego zamka . Zakupiłem nowa i teraz po podłączeniu wszystkiego gdy wyciągam kluczyk auto dalej chodzi tak samo nawiew i klimatronic. Zmieniłem kostkę stacyjki nic się nie zmieniło . Gdy nie mam bezpiecznika nr 38 czy 39 ( ten od centralnego zamka ) to wszystko jest ok , auto gasi się po wyciągnięcie kluczyka tylko nie mam centralnego . Jakieś pomysły ? Pozdrawiam
Opublikowano 2 Lutego 20197 l Co oznacza zmieniłem kostkę stacyjki? Pompke kupiłeś nową oryginalną czy używke czy jaką?
Opublikowano 2 Lutego 20197 l Autor Pierwsza diagnoza padła na kostkę stacyjki więc ja wymieniłem , pompkę kupiłem używana o tych samych nr . Na starej i nowej pompce rezultat jest ten sam.
Opublikowano 3 Lutego 20197 l A spryskiwacz tylnej szyby działa normalnie? Może wężyk do tylniego spryskiwacza jest nie szczelny. Po prawej stronie tam z słupka A na dole w nogach jest łączenie tego wężyka. Bardzo czesto tam jest nieszczelność i woda ktora ma wezykiem na tylny spryskiwacz isc, kapie na wtyczki i złącza ktore tam sa. Wtedy sie takie cyrki dzieją.
Opublikowano 3 Lutego 20197 l 20 godzin temu, sasak2 napisał: Witam . Mam problem z elektryka w mojej A4b5 2000 r . Otóż zalała mi się pompka centralnego zamka . Zakupiłem nowa i teraz po podłączeniu wszystkiego gdy wyciągam kluczyk auto dalej chodzi tak samo nawiew i klimatronic. Zmieniłem kostkę stacyjki nic się nie zmieniło . Gdy nie mam bezpiecznika nr 38 czy 39 ( ten od centralnego zamka ) to wszystko jest ok , auto gasi się po wyciągnięcie kluczyka tylko nie mam centralnego . Jakieś pomysły ? Pozdrawiam 39 to zasilanie awaryjnych Wygląda jakby jakieś zwarcie między stałym plusem a plusem po zapłonie. Wypnij zaznaczony pin i napisz czy dalej to samo się dzieje