Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[CAGA] Silver Mouse. Bixenon > MMI2GH > B&O > QQ1 > RS Interior Look > GC1 Beaufort > Alcantara...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamiast dokladac te rolety mogłes lekko przyciemnic szybki o wiele lepiej by sie auto prezentowalo 

Edytowane przez wielik

Opublikowano
  • Autor

Z tym też zdążymy. :D Spokojnie, jest plan i na felgi i na szyby, ale po drodze jeszcze kilka innych rzeczy mam w planach. :D

Opublikowano

zrób sobie podswietlenie kratek- ja ten mod zrobiłem za jakies 15 zl  :P

Opublikowano
  • Autor

Planuje i to dosyć szybko jak już wcześniej wspominałem podświetlenie kratek + daszki przeciwsłoneczne z lampkami (nie lubię robić czegoś połowicznie, jak coś występowało jako pełny pakiet), AHA, plecy foteli z siatkami i podłokietnik tylny z uchwytami na kubki i na tym się na razie skończy dłubanie, bo trochę planów innych też się pojawia po za autem, a też inwestować nie wiadomo ile w niego nie mam zamiaru. ;) Co nie znaczy że na tym poprzestanę. :D 

Edytowane przez KonradA4troop

Opublikowano

Po co zakładać plecki z siatkami skoro pokrowce na fotelach :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Do pełnego pakietu schowek, nie duży wydatek a zawsze to będą, a pokrowce jak zaobserwowałem, w fotelu kierowcy, w pokrowcu już jest dziura, jakby go nie było to by była dziura w fotelu. :D A tak zdejmuje pokrowiec i fotele są w idealnym stanie, bez wytarć, bez plam, bez niczego. :D Edit. PS. po za tym moje plecy foteli są podrapane trochę, bo nie raz się coś większego przewoziło w bagażniku, więc no nie zaszkodzi. :D

Opublikowano

ile masz juz nalatane ze  tapicerka sie przeciera?

Opublikowano
  • Autor

Prawie 370tyś km. Tapicerka jest właśnie w idealnym stanie dzięki pokrowcom. :D Kupiony był z przebiegiem o ile mnie pamięć nie myli 210-240tyś km, w 2014r. na początku. Coś takiego, musiałbym zajrzeć do kwitów.

Opublikowano

silnik ledwie dotarty :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Biorąc pod uwagę mój wkład w niego, styl jazdy, dbałość o oleje i wszystko, żeby miał zawsze na czas i z górnej półki, przez te lata to faktycznie ledwie dotarty. :D Wstawiałem gdzieś wyżej jak w nim turbina wygląda i korekcje wtrysków około 20tyś km. temu. :D

Opublikowano
  • Autor

Siemka, postanowiłem trochę się zająć stroną mechaniczną, wymieniłem klocki i tarcze, zestaw zimmermann + trw, przednie były w styczniu wymieniane, ale zostały przegrzane (poprzedni zestaw rotinger) + nowe wieszaki wydechu, bo coś zaczynał mi rzęzić przy ruszaniu, teraz już problem znikł. :D Sorry za jakość fotki, ale to jest ze snapa więc... no cóż. :D

49366428252_dde3557cd4_o.jpg

Opublikowano

W jaki sposób przegrzales heble ?

Opublikowano
  • Autor

Dynamiczna, ostra jazda, no i efekt jest jaki jest, czasem coś wyjedzie, trzeba mocno hamować i się grzeją. Szukam jakiejś alternatywy, bo na hamulce tutaj nie narzekam, są mocne i wgl. jedynie narzekam na to że się grzeją właśnie, może te tarcze okażą się lepsze od poprzednich. Czas pokaże. :D Jakoś tak już tracę chęci na modzenie przy tym aucie, bo jednak jest już stare, a po za tym ostatnio spodobała mi się A6 C7 i taka myśl mi chodzi po głowie że bym pomieniał, ale z 2 strony szkoda mi tego sprzedać, ponieważ nigdy nie miałem z tym autem problemów + dopiero co zmieniłem sprzęgło i hamulce. Nie wiem co w tym temacie myśleć dalej, czas pokaże. :D

Opublikowano

Dziwne latam autostradami nie raz hamuje ostro i u mnie nic się nie grzeje.. może masz stojące tłoczki ?? 

Ps C7 też mi się podoba pewnie to będzie moje kolejne auto

Opublikowano
  • Autor

Tłoczki, wszystko ok, może taki zestaw tarcz i klocków mi się trafił poprzednio, przed tamtym zestawem też nie pamiętam żeby coś się grzało. Zobaczymy teraz, na pewno różnicę czuć jak ten komplecik jest założony. :D Heble są pewniejsze, troszkę inna reakcja na pedał hamulca no i jakoś tak delikatniej, a zarazem wydajniej to wszystko pracuje. Wstępnie jestem zadowolony, a dalej zobaczymy. :D PS. Całokształt wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach, auto na focie było ubłocone (taki ten nasz okres zimowy jest), a na zimę mam stalówki + kołpaki i nie sztuka tego domyć, więc nie za fajnie na zdjęciu wygląda to wszystko wokół tarcz. :(

Opublikowano
  • Autor

Przygotowana do naszego lokalnego zlotu Audi Team Łuków. ;)

49368869822_cacc049bc5_o.jpg
49368653681_f3b72063ba_o.jpg
49368191398_3250985872_o.jpg
49368191128_d3e9ec6e8d_o.jpg
49368868742_2dae5bbf4f_o.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowa rzecz w a4 siedzi, tym razem jest to podłokietnik tzw. Mcdonalds z uchwytami na kubki. Powoli kończą się mody przy niej, ponieważ zbyt wielkich oczekiwań do tego nie mam ze względu na to że to tylko a4. Jeszcze w planach jest felga 19 albo 20, no i dokończenie pakietu qq1 i moooże jak się trafi to jeszcze siatki na plecy foteli się pojawią. No i zostanie po prostu ładna seria w oryginale. ;)
49466156162_a6ec974663_k.jpg

49465930091_31e496e2a8_k.jpg

49477718266_f62c8a9c50_k.jpg

Opublikowano

Gdzie upolowales podłokietnik ?

Opublikowano
  • Autor

Na olx mi się udało znaleźć. 130 Ziko mnie wyszedł wraz z wysyłką. :D Co do montażu jedyne co musiałem przerobić to wyjąć tą klapkę w oparciu wyjąć, bo ten podłokietnik jest trochę grubszy i minimalnie odstawał. Ale ten brak klapki mi nie przeszkadza a wręcz przeciwnie, moja była lekko pęknięta i stukała na dołkach. Myślałem też wymienić oparcie żeby był komplet z tą klapą do bagażnika, ale jednak wolę to z dodatkowym schowkiem, w nim sobie chowam tableta z wifi. :D

Opublikowano
  • Autor

No i wziąłem się za czyszczenie silnika od nowa, jakoś tak i dla oka ładniej, a po za tym wreszcie przy dłubaniu pod machą się nie będę za każdym razem upierdzielał. :E Oceńcie sami. :D

49477328307_3316c652e3_k.jpg
49477328767_22c06c8306_k.jpg
49477717716_f6d926f251_k.jpg