Pietrzakowsky Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 (edytowane) Witam wszystkich oficjalnie Audi przeszło w moje ręce po ojczymie także można legalnie założyć temat ! A więc : Marka: Audi Model: A4 B5 Rok produkcji: 1995 Motor: 1.8 ( 125km) Przebieg: 300000 WYPOSAŻENIE: - 2xel. szyby - 2xAirBag - Domykanie szyb z kluczyka - Czujniki parkowania tył - Szyberdach - Podłokietnik przód ( dołożony ) - Podłokietnik tył - Radio AUX, USB PLANY : - Lampy polift przód ( ZROBIONE ) - Lampy polift tył - Pomalować klamki w kolor ( ZROBIONE ) - Kierownica trójramienna ( Czekam na taśmę poduszki ) - Wymienić radio ( ZROBIONE ) - Podpiąć wzmacniacz oraz skrzynie ( ZROBIONE ) - Felgi 17 ( Czekają na opony ) - Sprężyny obniżające - Wymienić prawy błotnik ( ZROBIONE ) - Zrobić dół drzwi - Przyciemnić szyby - Tłumik końcowy jakaś dwururka - Czarny grill ZROBIONE ) - Jakieś detale itp. Autem robie po 3tyś km miesięcznie dlatego nie chce żadnego glebożercy tylko ma być to ładne daily. 3 fotki więcej dodam jak założę felgi i ogarnę aparat Pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2019 przez Pietrzakowsky
lewiatan1989 Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Samochód z duszą. Mam sentyment do tego modelu bo to była moja pierwsza generacja a4 też właśnie z 1.8 pod maską - wdzięczny silnik. Powodzenia w modach!
Pietrzakowsky Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Opublikowano 27 Lutego 2019 Koła zalozone i zupełnie inne auto
KikiTBG Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 Fajne autko, swoje B5 z tym silnikiem posiadam od 2012 roku i nie mogę złego słowa powiedzieć po 6 latach bezawaryjnej jazdy dopiero teraz dało o sobie znać, całe sprzęgło + dwumasa wymienione ale teraz będzie jeździło długoooo
Rekomendowane odpowiedzi