bastiv40 Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Witam. Podczas pokonywania łuków kiedy jestem zmuszony skręcić kierownicę słyszalny jest tak jakby szum. Prędkość i kierunek nie mają znaczenia, a przynajmniej nie odniosłem takiego wrażenia. Jadąc prosto nic takiego nie ma miejsca. Ktoś spotkał się z czymś takim? Z góry dzięki za wszelkie sugestie.
greg2505 Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Sprawdź łożyska kół przednich , wyją właśnie na zakrętach ,ewentualnie opony
bastiv40 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Opublikowano 1 Marca 2019 Nie pomyślałem o nich. Wydawało mi się, że podczas jazdy prosto też by się odzywały.
greg2505 Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 Jak mocno padnięte to na prosto też będzie słychać , ale na zakrętach mocno dźwiek się nasila
Misieqq7 Opublikowano 1 Marca 2019 Opublikowano 1 Marca 2019 8 godzin temu, bastiv40 napisał: Nie pomyślałem o nich. Wydawało mi się, że podczas jazdy prosto też by się odzywały. ja mam identycznie na oponach zimowych:)
Emejcz Opublikowano 21 Marca 2019 Opublikowano 21 Marca 2019 Dokładnie, też moja pierwsza myśl to opony.
Rekomendowane odpowiedzi