AroArek9 Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Witam wszystkich, przejrzałem forum i znalazłem podobny temat dot mojego problemu jednak nie udało się rozwiązać usterki. W dużym skrócie. Auto odpala po nocy, napięcie w aku, ładowanie wszystko w porządku. Jazda bajka, zarówno na benzynie jak i na gazie. Trzyma obroty, moc itp itd. Parkuję pod sklepem, robię zakupy. Wracam - auto kręci i nie odpala. Po x próbach zaskakuje i wszystko jest ok. Potem na jakis czas jest dobrze i problem wraca. Dwukrotnie po odpaleniu auta zapaliła się kontrolka epc no i audik nie reagował na dodawanie gazu. Po ponownym odpaleniu było już ok. Podpięty pod kompa nie pokazuje błędów. Zachowanie auta identyczne jak w przypadku kiedy jakiś czas temu po wymianie płynu w chłodnicy uciekł mi on przez niedokrecony korek, czyli zablokowane odpalenie. Wtedy po dolaniu płynu było ok. Teraz nie mam pomysłu co mogę sprawdzić by usunąć usterkę. Jakieś podpowiedzi? A4 b5
AroArek9 Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 Dodam tylko że auto ozylo podpięte pod kable. Ładowanie aku 14,3 przy pracującym silniku, 12,2 na samym zapłonie, ok 10 przy rozruchu
Rekomendowane odpowiedzi