Michaelsd Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 (edited) Witam, może ktoś będzie bardziej rozeznany w temacie. Co sądzicie o Marce Lemforder? Potrzebuje tuleje wahacza przedniego dolnego, szukać dalej ? Pzdr. Edited March 4, 2019 by Michaelsd
RysiekKSC Posted March 4, 2019 Posted March 4, 2019 Jeżeli chodzi o zamienniki to jest to chyba jedna z lepszych firm, więc ja bym brał bez stresu. Ja u siebie ostatnio wymieniałem wahacze i na próbę kupiłem jakieś wzmacniane mayle HD(deko tańsze od lemforda), bo znajomy dużego tego pogotowiu sprzedaje i podobno po 40k km brak oznak zużycia jeżeli chodzi o tuleje. Pojeździmy, zobaczymy.
Michaelsd Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 Coraz bardziej jestem przekonany wiec je zamówię. Dam znać jak się jeździ. Dzięki za odpowiedz
bin85 Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 Lemforder idzie na pierwszy montaż wiec nic lepszego już niema
Rabbi Posted August 6, 2021 Posted August 6, 2021 W dniu 5.03.2019 o 10:07, Michaelsd napisał: Dam znać jak się jeździ I jak się jeździ?
Recommended Posts