Puzzyraider Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Witam, szukam pomocy co do problemu. Jechałem swoim klekotem i nagle zgasł, zepchałem na pobocze, nieudane próby odpalenia, na plaka i na holu odpala ale po sekundzie gaśnie, licznik pokazuje czasem rezerwe mimo pełnego baku i raz pokazał 90°C na zimnym. Początkowo myslałem że pompa padła ale na serwisie stwierdzili że pompa jest w porządku, filtr wymieniony lecz stwierdzili problem z elektryką, spotkał sie ktos z podobnym problemem?
wesz82 Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Dziwne że na raz siadl czujnik paliwa i czujnik temp... Nic Ci to nie podpowiada??? Licznik umarł. Do elektro niech wył mimo i daj znać. A afn ma 110.
Puzzyraider Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Opublikowano 7 Marca 2019 missclick 110* haha no wrzuce go w weekend do elektryka ale wole zapytac czy ktos mial cos podobnego zeby nie bylo ze to jakas pierdolka wtyczka ?
Puzzyraider Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zapomniałem o temacie, winna pompa paliwa. Do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi