Misieqq7 Posted March 9, 2019 Posted March 9, 2019 Witam walczę z pływaniem auta po drodzę.. niby luzów nie ma, geometria zrobiona , ciśnienie w oponach oki ,wymieniłem łączniki stabilizatora z tyłu i gumy i dalej czuć szczególnie przy silnym wietrze. Więc czytając sporo tematów planuje wymienić amory z tyłu. jakie polecacie zamienniki za amory ori 1be? dodam że przed przekładka na quattro nie pływał.. więc obstawiam tył. pozdro
misiek95 Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Cześć z takich niedrogich i łatwo dostępnych to KYB. Jedne ze sztywniejszych i bardzo przyjemnie sie na nich jeździ. Ja takie najchętniej montuje. Jak chcesz coś więcej to bilsteiny sportowe 1
Misieqq7 Posted March 12, 2019 Author Posted March 12, 2019 2 godziny temu, misiek95 napisał: Cześć z takich niedrogich i łatwo dostępnych to KYB. Jedne ze sztywniejszych i bardzo przyjemnie sie na nich jeździ. Ja takie najchętniej montuje. Jak chcesz coś więcej to bilsteiny sportowe Witaj:) chociaż Jeden Kolega napisał bo myślałem że nikt już nie napisze.. rozejrzę się za nimi. nie chcę jakoś tam mocno sportowych aby do sprężyn 1 be pasowały:) pozdro
MaTeo85 Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Ja do 1be kupiłem nonroe oespectrum czy jakos tak. Jeszcze czekaja na montaz ale opinie maja dobre. 1
KarolH Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Może uda sie wyrwać ori. Mi się udało ale celowałem już w monroe. Bracikowi i tacie montowałem i śmigają już kilka tyś. Poczekaj z zakupem jak możesz miesiąc-dwa i dziennie szukaj. Czasem się gdzieś pojawią w dobrej cenie.
Misieqq7 Posted March 17, 2019 Author Posted March 17, 2019 1 godzinę temu, KarolH napisał: Może uda sie wyrwać ori. Mi się udało ale celowałem już w monroe. Bracikowi i tacie montowałem i śmigają już kilka tyś. Poczekaj z zakupem jak możesz miesiąc-dwa i dziennie szukaj. Czasem się gdzieś pojawią w dobrej cenie. chodzi Koledze o ori używkę?
KarolH Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 Jak stać Cię na zakup w ASO to leć tam O używki mi chodzi, nowych nie widziałem. Ja pół roku śmigam. Poprzednie miałem w bardzo kiepskim stanie
Misieqq7 Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 15 minut temu, KarolH napisał: Jak stać Cię na zakup w ASO to leć tam O używki mi chodzi, nowych nie widziałem. Ja pół roku śmigam. Poprzednie miałem w bardzo kiepskim stanie Jakby mnie było stać na nowe to bym się nie pytał na forum jaki zamiennik kupic:) W ładnym stanie trafiłeś tego amora. Będę zmieniał to się po patrzę na ori używke Najpierw zrobię jeszcze raz geometrię i wrzucę lato i zobaczymy jak się auto będzie prowadzić
Recommended Posts