Opublikowano 23 Marca 20197 l Witam. 2 tygodnie wymieniłem z przodu klocki hamulcowe było ok. Dzisiaj wymienilem prawy tyl tłoczek elegancko sie wkrecil i zamontowalem nowe klocki. Z lewej strony niedalo sie wkrecic tloczka. Wiec dalem stare klocki i jakos zamontowalem zacisk. Te klocki stare bylo juz do wyzucenia. Ale musialem je zalozyc zeby jezdzic. I jak odpalilem auto wyskoczyl blad brakes. Czy to moze byc blad przez to ze z lewej są stare klocki z prawej nowe?
Opublikowano 23 Marca 20197 l 12 minut temu, triera napisał: Witam. 2 tygodnie wymieniłem z przodu klocki hamulcowe było ok. Dzisiaj wymienilem prawy tyl tłoczek elegancko sie wkrecil i zamontowalem nowe klocki. Z lewej strony niedalo sie wkrecic tloczka. Wiec dalem stare klocki i jakos zamontowalem zacisk. Te klocki stare bylo juz do wyzucenia. Ale musialem je zalozyc zeby jezdzic. I jak odpalilem auto wyskoczyl blad brakes. Czy to moze byc blad przez to ze z lewej są stare klocki z prawej nowe? Przypadek Ten błąd jest cały czas ?
Opublikowano 23 Marca 20197 l Autor 4 minuty temu, Dev napisał: Przypadek Ten błąd jest cały czas ? Tak.
Opublikowano 23 Marca 20197 l Autor 6 minut temu, luki19862121 napisał: Zerknij do poziomu plynu hamulcowego Jest wiecej niz minimium
Opublikowano 23 Marca 20197 l To pisz jak @Devpyta kiedy zapala się kontrolka? Przyczyn jest klika łącznie np z padajacym aku.
Opublikowano 24 Marca 20197 l Autor 12 godzin temu, Dev napisał: Przypadek Ten błąd jest cały czas ? Ten błąd się świeci odrazu po włączeniu zapłonu. I tak cały czas nawet podczas jazdy
Opublikowano 4 Października 20205 l Odgrzewam temat. Kolego, jak sobie poradziłeś z tym błędem??? Mam to samo! Zero błędów na kompie Jedyne do czego doszedłem to jak odłączę kostkę od czujnika poziomu płynu hamulcowego w zbiorniku to znika błąd na fisie i jest OK Podpinam kostkę, dalej błąd Wymiana czujnika nie pomogła
Opublikowano 4 Października 20205 l 9 godzin temu, pakuz napisał: Odgrzewam temat. Kolego, jak sobie poradziłeś z tym błędem??? Mam to samo! Zero błędów na kompie Jedyne do czego doszedłem to jak odłączę kostkę od czujnika poziomu płynu hamulcowego w zbiorniku to znika błąd na fisie i jest OK Podpinam kostkę, dalej błąd Wymiana czujnika nie pomogła Czujnik w zbiorniczku padł
Opublikowano 23 Października 20205 l W dniu 4.10.2020 o 17:26, Dev napisał: Czujnik w zbiorniczku padł Napisałem że wymiana czujnika nie pomogła, dalej to samo, czujnik kupiłem ori w salonie
Opublikowano 23 Października 20205 l Przejrzyj kostkę i kable po drodze, możliwe że gdzieś jest zwarcie przed kostką, dlatego po jej odłączeniu błąd znika.