eckixd Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 Dzień dobry, czas uporać się z usterką w moim aucie. Od dłuższego czasu po zmierzchu, kiedy w aucie uruchamiają się xenony prawy żarnik nie zawsze się załączy. Na początku myślałem, że po prostu kończy swój żywot. Jeżeli auto jest "zimne" to xenon odpala na strzała, mogę jechać 50km/100km/300 i żarnik świeci jak powinien. Wystarczy, że wyłącze silnik i i uruchomię ponownie to prawy żarnik się nie załączy. Muszę odczekać chwile to wszystko wraca do normy. Panowie jaki pomysł? Czyżby przetwornica?
skwaru 23 Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 W dniu 2019-03-25 o 16:39, eckixd napisał: Dzień dobry, czas uporać się z usterką w moim aucie. Od dłuższego czasu po zmierzchu, kiedy w aucie uruchamiają się xenony prawy żarnik nie zawsze się załączy. Na początku myślałem, że po prostu kończy swój żywot. Jeżeli auto jest "zimne" to xenon odpala na strzała, mogę jechać 50km/100km/300 i żarnik świeci jak powinien. Wystarczy, że wyłącze silnik i i uruchomię ponownie to prawy żarnik się nie załączy. Muszę odczekać chwile to wszystko wraca do normy. Panowie jaki pomysł? Czyżby przetwornica? Ja miałem podobnie w swoim poprzednim aucie też myślałem że przetwornica ale okazało się że żarniki były kiepskiej jakości Ale na początek zrób tak jak radzi kolega Lukasz
Rekomendowane odpowiedzi