liber18wrz Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witam. Mam następujący problem, mianowicie nie otwiera mi się klapa bagażnika. Nie reaguje na pilot ani na guzik wciskany ręką, można go otworzyć jedynie z kluczyka. Co może być przyczyną ? w międzyczasie wymieniłem klapę (uszkodzenie blacharskie) i nadal jest to samo.
pieciajek Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) No jak masz B7 w automacie z 86 roku to normalne , w tym roku kalpę otwierana jest kluczykiem albo widłami cha cha... Za taki opis na swoim koncie moderator powinien wieszać konto na parę dni w celu ustalenia położenia muzgu w ciele. POPRAWIONO, DZIĘKUJĘ Edytowane 28 Marca 2019 przez pieciajek
liber18wrz Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Opublikowano 28 Marca 2019 16 minut temu, pieciajek napisał: No jak masz B7 w automacie z 86 roku to normalne , w tym roku kalpę otwierana jest kluczykiem albo widłami cha cha... Za taki opis na swoim koncie moderator powinien wieszać konto na parę dni w celu ustalenia położenia muzgu w ciele. ?
Fido Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 4 godziny temu, pieciajek napisał: muzgu Polecam doszkolić się z ortografii. VAG i odczytaj błędy. Może być wiele przyczyn.
Rekomendowane odpowiedzi