tadziak Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witam, Mam Audi B9 z początku produkcji (grudzień 2015). Od tej pory nie miałem aktualizowanej wersji software MMI - brakuje mi m.in. regulacji subwoofera (mam B&O). Dziś z ciekawości siedziałem w aktualnej wersji A4-ki, w salonie i jakość dźwięku jest dużo lepsza niż u mnie (mimo że teoretycznie ten sam hardware). Czy ktoś zdołał jakoś zaktualizować sobie MMI do nowszej wersji, z poprawkami i dodatkowymi opcjami? Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 W B9 to juz sa MIBY Jaka masz wersje NAVI ?
tadziak Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Opublikowano 29 Marca 2019 4 godziny temu, wrclaguna napisał: W B9 to juz sa MIBY Jaka masz wersje NAVI ? Dużą, jeśli o to pytasz. Szczegóły wersji oprogramowania mogę podać później, ale od grudnia 2015 nie udało mi się zmusić Audi do żadnej aktualizacji (mimo narzekań na różne problemy ze stabilnością, bugi). Ale najbardziej wkurza mnie ta jakość dźwięku, bo różnica między salonowym B9 z B&O, a moim jest naprawdę ogromna.
shaqal Opublikowano 31 Marca 2019 Opublikowano 31 Marca 2019 Oprogramowanie można kupić w aso i dokonać aktualizacji samodzielnie. Wrzuć zdjęcie, gdzie widać aktualną wersje softu w aucie, będzie łatwiej coś określić.
beton112 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Witam Mam oprogramowanie w samochodzie o ile pamiętam 0358 czy mogę zaktualizować do nowszej wersji. Audi a4 b9 2015r
Rekomendowane odpowiedzi