Seborro Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam, posiadam radio z nawigacja 3GH+ (jeśli się nie mylę) Ogólnie w MMI miałem wyłączoną opcje aux, ale w podłokietniku jest gniazdo AUX. Wszystko włączyłem ale AUX i tak nie działa, po podłączeniu wyskoczył błąd "przerwa w obwodzie".. Moje pytanie jest takie czy to będzie kabel uszkodzony tylko od AUX'a pod MMI( jeśli tak , to idzie on bezpośrednio tunelem do MMI?), czy może go nie ma. Mogę dodać ze wcześniej MMI 3GH+ nie miałem, tylko ta biedniejsza wersje bez nawigacji. ( poprzedni właściciel zmieniał) (takie wnętrze ja na zdjęciu poniżej [zdjęcie z googla])
corradoowner Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Podłącze się do tematu bo mam ten sam problem
artek2414 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 W dniu 5.04.2019 o 13:28, Seborro napisał: Witam, posiadam radio z nawigacja 3GH+ (jeśli się nie mylę) Ogólnie w MMI miałem wyłączoną opcje aux, ale w podłokietniku jest gniazdo AUX. Wszystko włączyłem ale AUX i tak nie działa, po podłączeniu wyskoczył błąd "przerwa w obwodzie".. Moje pytanie jest takie czy to będzie kabel uszkodzony tylko od AUX'a pod MMI( jeśli tak , to idzie on bezpośrednio tunelem do MMI?), czy może go nie ma. Mogę dodać ze wcześniej MMI 3GH+ nie miałem, tylko ta biedniejsza wersje bez nawigacji. ( poprzedni właściciel zmieniał) (takie wnętrze ja na zdjęciu poniżej [zdjęcie z googla]) Jeżeli masz wejście aux w podłokietniku to auxa miałeś już wcześniej, może przy wymianie były właściciel go nie podłączył.
Seborro Opublikowano 17 Maja 2019 Autor Opublikowano 17 Maja 2019 Jest jakiś schemat jak on jest podłączony?
Rekomendowane odpowiedzi