wrhz Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam potrzebuje porady jak ogarnać sprzęt.. soft oraz mapy ściągnałem z chomika..( od kolegi z forum A6) zrobiłem aktualizacje z K0767 do K0942_3 poszło gładko, MMI wstaje nie zgłasza problemów.. idąc za dalej zrobiłem aktualizacje map z 6.15.5 do 6.28.2 i coś poszło nie tak.. po odpaleniu ciągle mam komunikat "Trwa ładowanie nawigacji.." Odpalajac aktywator wyskakuje komunikat że już jakaś wersja jest ale odinstalowywanie nie pomaga.. Próbowałem jeszcze raz wgrać od nowa soft po czym mapy ale bez rezultatu.. w zielonym menu przy wyborze opcji Delete database.. w zasadzie nic się nie dzieje: removeNavDB.sh v2011-11-27 starting navigation database removal... /mnt/nav/db not found - no database to remowe klikając natomiast Delete New HDD MMI wykonuje kilka kroków... po czym po kilkudziesięciu sekundach ja resetuje MMI... ponownie wgrywanie mapy wygląda tak jakby nie była skasowana i wgrywa się całość w max 10 minut... finalnie bez rezultatu.. Z góry wielkie dzięki za wszelkie wskazówki.. Pozdrawiam Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez wrhz
wrhz Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Witam ponownie temat do zamknięcia.. Musiałem wgrać mapę wybierając ręcznie "zakładki" z AUDI_MMI3G_ECE - czas około 1,5h i wszystko gra.. Reasumując zrobiłem upgrade softu z HN+_EU_AU3G_K0767 i mapy 8R0060884AR ECE6.15.5 do HN+_EUAU#g_K0942_3 i mapy 8R0060884GA ECE 6.28.2 Pozdrawiam
kasiaankaa Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Hej, leonsiem napisałam wiadomość prywatną mam tą samą wersje oprogramowania, ale starszą nawigacji jeśli bym mogła prosić o pomoc to będę wdzięczna. Będzie to moja pierwsza aktualizacja więc obawiam się, że pomoc krok po kroku będzie wskazana.
Rekomendowane odpowiedzi