Radecki_lca Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Witam, jest możliwość sprawdzenia EGT przez VAG ? Ewentualnie co musiałbym zrobić aby to sprawdzić?
OlekS Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 W audi a4 b6 lub b7 przy silniku 1.8t nie było stosowano czujnika temperatury wydechu, więc VAGiem tego nie odczytasz. Patrz na kolor kolektora)
Radecki_lca Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Czyli pozostaje kupno takiego czujnika, bo jest możliwość tego zrobienia?
OlekS Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tego już ci nie powiem, moze ktoś inny z forum się wypowie. Wiem że taki czujnik jest w mocniejszych wersjach 1.8t, czyli audi S3, TT silnik BAM, ale nie wiadomo czy nasz ECU motronic 7.5 ma wyjścia na taki czujnik to raz, a dwa - programowo trzeba dodawać w sofcie obecność czujnika. A po Ci to jest potrzebne?
Radecki_lca Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Niedawno kupiłem samochód i wiem że jest wgrany jakiś program, nie wiem za dużo o nim i myślałem żeby sprawdzić sobie, tak z ciekawości
przem8 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zrób logi to się dowiesz czy program jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi