MARTiiii Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Jakieś patenty... Mi tylko zaklejenie na amen przychodzi ale to chyba nie najlepsze wyjscie. Pomalowałem pare mc temu na kolor nadwozia, może to trochę zniechęci,a przy okazji fajnie wygląda.
Iverson Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 A ja mam pomysł. możesz mi odstąpic po korzystnej cenie haha z chęcią je przygarnę,
MARTiiii Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Opublikowano 19 Marca 2007 No jak ci przypasi taki kolor akurat ...
Iverson Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 Na czarno walnąć to nie problem, akuat troche farbki mam hehe.
MARTiiii Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Opublikowano 19 Marca 2007 W sumie tak ale ja bym pomalowanych nie kupil. Pozostaje zakleić na amen albo zderzak inny.
Iverson Opublikowano 19 Marca 2007 Opublikowano 19 Marca 2007 No to zderzak od eski Martii i bedzie gites , ja mam zamiar tak zrobić za pare miechów!
MARTiiii Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Opublikowano 20 Marca 2007 Jak mi te kratki znowu ukradna to zminie pewne caly zderzak. Bo pojde z torbami wydajac coraz 100zl prawie na kratki glupie.
silver Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 to chyba jakaś plaga ,mi też kiedyś spod domu zwineli.Byłem w szoku ,tak brzydko to wyglądało
Hincó Opublikowano 20 Marca 2007 Opublikowano 20 Marca 2007 Ja blachowkrętem potraktowałem bo tych ciulasów nie da sie inaczej chyba powstrzymać Tylko jakby co, w razie cholowania to trzeba miec śrubokręt żeby odkręcić kratke..
MARTiiii Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Opublikowano 21 Marca 2007 Zderzak S4 ma jescze więcej tych kratek - odpada. Plaga bo latwo ukrasc tak jak kolapki, czy te zaslepki od felg, wklady lusterek. Dobry pomysł z tymi wkrętami. A nie widać ich? Może jakieś foto jak to u cibie wygląda :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi