Tomaszsko Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Witam potrzebuje włożyć zawleczne nr 16 (na załączonym obrazku) na swoje miejsce w możliwie jak najmniej pracochłonny sposób może ktoś jakoś uratować? ręką na pewno nie da rady tak daleko sięgnąć chyba ze zdemontować altelnator chyba ze ktoś ma jakiś inny pomysł?
Michal751 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Da się tylko trzeba poluzować dolot z lewej strony dolotu odkręcić 2 nakrętki na klucz 13 i wtedy cały dolot uniesiesz trochę do góry i włożysz rękę żeby zapiąć zawleczkę te nakrętki zaznaczyłem Ci na zdjęciu.
gieras1988 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 ja kilka tematów poniżej opisałem całą operację o odmie
Makale Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Nie trzeba nic wyciągać, żeby tą odmę wymienić. Nasmarować rękę olejem jak ktoś ma dużą pod kolektor parę bluzgów i idzie to wymienić w dwie minuty. Możesz sobie alternator odsunąć. Dwie minuty pracy. Edytowane 1 Maja 2019 przez Makale
Rekomendowane odpowiedzi