Kocurei Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, ostatnio byłem na oględzinach Audi A4 B6 2. 5 TDI I co mnie bardzo zastanawiało to to że skrzynia biegów. A raczej jej poziomy były inaczej rozmieszczone niż zwykle Może się mylę, nigdy nie miałem styczności z czymś takim ale może tak występuje Mianowicie chodzi o to że pierwszy bieg jest na dół jak dwójka, a na górze jest dwójka, no i 6 bieg jest na górze, a 5 na dole No i wsteczny jest że trzeba wcisnąć i tak jak jedynkę do dołu i do siebie Czy to normalne czy coś tu jest nie tak Z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Kocurei
MemberA4 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Wybierak biegów nie odpowiedni do skrzyni a dokładniej jego drążki. Był już taki przypadek na forum ? Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez MemberA4
Kocurei Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2019 19 godzin temu, MemberA4 napisał: Wybierak biegów nie odpowiedni do skrzyni a dokładniej jego drążki. Był już taki przypadek na forum ? Oo, dziękuj za odpowiedź A jest to jakieś zagrożenie czy da radę na tym jeździć do czasu wymiany?
MemberA4 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 można jeżdzić tylko zmiana biegów jest nie precyzyjna a czy może na coś wpłynać według mnie możliwe że tak więc jak najszybciej załóż odpowiednie drażki
Rekomendowane odpowiedzi