wyder Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 Witam, mam problem z elektryką drzwi kierowcy, natomiast jak otworzę drzwi na ok 5 cm to wszystko działa (podświetlenie podłoża,czerwona boczna lampka w drzwiach, podświetlanie panelu otwierania szyb i regulacji lusterek ) po przekroczeniu 5cm nie działa nic z w/w, na fisie pokazuje poprawnie (drzwi otwarte). Proszę o pomoc Pozdrawiam
Wąski Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a sprawdziłeś przewody między słupkim a drzwiami może coś niekontaktuje
wyder Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Sprawdziłem nie możliwe że coś nie kontaktuje bo elektryka otwierania szyb i regulacji lusterek działa (nie działa tylko na otwartych drzwiach otwieranie szyby kierowcy).[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 13:40_________________________________________________ps. Przestało działać sterownie lusterek. Co oznacza błąd na fisie w postaci 1 i w kółku km/h?? I już nie ma znaczenia czy na otwartych czy zamkniętych drzwiach.[br]Dopisany: 09 Marzec 2009, 16:42_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/uklad_elektryczny/b6_awx_nie_dziala_sterowanie_elektrycznych_szyb-t61032.0.html;msg769306#msg769306 U mnie sukces ale muszę całą instalacje od nowa puścić (poprzedni właściciel - czytaj debil tak to "naprawił" że po prostu izolacja puściła i się rozłączało). Zabieram (mam nadzieje) się w weekend za to i wtedy napisze w odpowiednim dziale "warsztat" numer części, długość kabli i manual do tego dla potomnych..;] Temat uważam za zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi