Kolano207 Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 20 minut temu, ELLIOTT napisał: Kup obdeleven pro, będziesz miał z głowy oraz legalnie. Myślałem o tym ale jak dobrze pamiętam to za tą aplikację trzeba płacić żeby coś zaadoptować albo logować się codziennie żeby jakieś punkty zbierać a jak wiadomo nie każdy ma na to czas codziennie i jest kilka modeli tego obdeleven i tylko jeden samochód można sprawdzić trochę ograniczeń no chyba że się mylę to proszę wyprowadzić mnie z błędu ?
Michał Piotr Cap Opublikowano 31 Marca 2020 Opublikowano 31 Marca 2020 7 godzin temu, kamil-vag napisał: No pierwszy lepszy link z ofertą, jest tego dużo, przejrzyj... np coś takiego: https://www.olx.pl/oferta/vcds-hex-v2-w-polskiej-wersji-19-6-1-atmega162-16v8b-ft232rq-v2-CID5-IDDeo8I.html#580a8a0a65 Kamil, zerknij do prywatnych wiadomości ? sorry za offtop ?
ELLIOTT Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) 21 godzin temu, Kolano207 napisał: Myślałem o tym ale jak dobrze pamiętam to za tą aplikację trzeba płacić żeby coś zaadoptować albo logować się codziennie żeby jakieś punkty zbierać a jak wiadomo nie każdy ma na to czas codziennie i jest kilka modeli tego obdeleven i tylko jeden samochód można sprawdzić trochę ograniczeń no chyba że się mylę to proszę wyprowadzić mnie z błędu ? Mniej myśl kolego, więcej czytaj ze zrozumiem. Ręce opadają. Już nie dziwię sie dlaczego kaczory u władzy. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez ELLIOTT
tommy24 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Koledzy jaki kabel do diagnostyki i kodowania a4 b8 i wyżej w okolicy 200plnów ? 1
Rekomendowane odpowiedzi