Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Zabezpieczenie poprzez blokade koła??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslicie o zastosowaniu blokady koła jako zabezpieczenie samochodu przed kradzieżą :mysli:

Inwestycja nie jest droga(300zł), tylko ciekawe jak ze skutecznoscią takiego rozwiązania

A068P400.jpg

http://www.manutan.pl/blokada-kol_MOD532017.html

Opublikowano

Rozwiązanie ciekawe :) tylko ciągłe zakładanie i ściąganie przy każdym pozostawieniu samochodu trochę nie wygodne. To rozwiązanie jest dobre gdy pozostawiasz samochód na noc na jakimś parkingu. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Chyba sam sobie coś takiego zakupię, na moich kochanych sąsiadów parkujących na moim miejscu :naughty:

Opublikowano

Ja własnie zastanawiam sie nad takim czyms :mysli:

Rozwiązanie ciekawe :) tylko ciągłe zakładanie i ściąganie przy każdym pozostawieniu samochodu trochę nie wygodne. To rozwiązanie jest dobre gdy pozostawiasz samochód na noc na jakimś parkingu. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.

własnie chodzi o postój nocny :good: bo raczej przy kazdym opuszczeniu auta bym nie zakładał tego :gwizdanie: gabarytowe to troche urządzonko ale w bagażniku mozna wozić :kox:[br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 16:33_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=p5FX9Js6WoA

yyy ale sie nie sprawdza :polew: :polew:

hmm trzeba nad czyms innym mysleć :disgust:

Opublikowano

yyy ale sie nie sprawdza :polew: :polew:

hmm trzeba nad czyms innym mysleć :disgust:

Trzeba by kupić na cztery koła :polew: a na filmie to ktoś nie miał wprawy w zakładaniu blokad, ponieważ blokady nie zakłada się na tylne koła tylko na przednie, w tedy nie ma możliwości skrętu kołami.

Opublikowano

dosyć łatwo też można to ściągnąć... :gwizdanie: więc szkoda kasy :thumbdown:

Np. upuszczając powietrza, wtedy koło wyjeżdża z blokady :)

Opublikowano

ja kolego jeżdze na profilu 245/35 wiec ani mi tego straz miejska nie założy a jak załozy to nie sciagne go jak wypuszcze powietrze z koła to i tak nic nie da (ps z tyłu jak sie patrzy na samochód na takich kapciach to wygląda jak walec)