Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Co myslicie o zastosowaniu blokady koła jako zabezpieczenie samochodu przed kradzieżą Inwestycja nie jest droga(300zł), tylko ciekawe jak ze skutecznoscią takiego rozwiązania http://www.manutan.pl/blokada-kol_MOD532017.html
Sqarek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Rozwiązanie ciekawe tylko ciągłe zakładanie i ściąganie przy każdym pozostawieniu samochodu trochę nie wygodne. To rozwiązanie jest dobre gdy pozostawiasz samochód na noc na jakimś parkingu. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam.
soolek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Chyba sam sobie coś takiego zakupię, na moich kochanych sąsiadów parkujących na moim miejscu
Kowi87 Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Ja własnie zastanawiam sie nad takim czyms Rozwiązanie ciekawe tylko ciągłe zakładanie i ściąganie przy każdym pozostawieniu samochodu trochę nie wygodne. To rozwiązanie jest dobre gdy pozostawiasz samochód na noc na jakimś parkingu. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam. własnie chodzi o postój nocny bo raczej przy kazdym opuszczeniu auta bym nie zakładał tego :gwizdanie: gabarytowe to troche urządzonko ale w bagażniku mozna wozić [br]Dopisany: 10 Marzec 2009, 16:33_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=p5FX9Js6WoA yyy ale sie nie sprawdza :polew: hmm trzeba nad czyms innym mysleć
Sqarek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 yyy ale sie nie sprawdza :polew: hmm trzeba nad czyms innym mysleć Trzeba by kupić na cztery koła a na filmie to ktoś nie miał wprawy w zakładaniu blokad, ponieważ blokady nie zakłada się na tylne koła tylko na przednie, w tedy nie ma możliwości skrętu kołami.
Rafal_69 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 dosyć łatwo też można to ściągnąć... :gwizdanie: więc szkoda kasy lepiej pomyśl nad czymś innym
Sqarek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 dosyć łatwo też można to ściągnąć... :gwizdanie: więc szkoda kasy Np. upuszczając powietrza, wtedy koło wyjeżdża z blokady
vtek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 ja kolego jeżdze na profilu 245/35 wiec ani mi tego straz miejska nie założy a jak załozy to nie sciagne go jak wypuszcze powietrze z koła to i tak nic nie da (ps z tyłu jak sie patrzy na samochód na takich kapciach to wygląda jak walec)
Rekomendowane odpowiedzi