Bartek37 Opublikowano 18 Maja 2019 Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Witam szukam pomocy miałem mocno mokro pod dywanikiem kierowcy i za fotelem uszczelniłem uszczelkę pod kompem i znów mokro poradzcie coś mam audi a4 b6 kombi alt Edytowane 18 Maja 2019 przez Bartek37
MaTeo85 Opublikowano 18 Maja 2019 Opublikowano 18 Maja 2019 Wyczysc odplywy wody z syfu pod akumulatorem bo pewnie tam się zbiera a pozniej leci przez otwory do kabiny
Bartek37 Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Opublikowano 18 Maja 2019 A czy może lecieć jakoś pod drzwiami lub przez drzwi szyba
Hugo Opublikowano 18 Maja 2019 Opublikowano 18 Maja 2019 2 godziny temu, Bartek37 napisał: A czy może lecieć jakoś pod drzwiami lub przez drzwi szyba Zacznij od tego co napisał Mateusz, bo to najczęstsza przyczyna Masz tam dwa odpływy, które mają na końcu takie "lejki" i one się zapychają syfem.
Bartek37 Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Opublikowano 19 Maja 2019 20 godzin temu, Hugo napisał: Zacznij od tego co napisał Mateusz, bo to najczęstsza przyczyna Masz tam dwa odpływy, które mają na końcu takie "lejki" i one się zapychają syfem. Ok dzieki
Rekomendowane odpowiedzi