TOMWOJ76 Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 witam mam błąd na sterowniku Component and/or Version: ZV-Pumpe, DWA D03 Software Coding: 00266 Work Shop Code: WSC 06335 1 Fault Found: 01366 - Opened Due to Crash Signal 35-00 - - po skasowaniu pojawia sie znowu czy sa różnice w sterownikach bo ten bzl ponoć wymieniany na sterownik z rocznika 97 i głupieje bagażnik nie otwiera centralny tylko trzeba kluczykiem a wtedy samochód zamyka.
GRazny Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 otwarcie po sygnale wypadku... ja to tak rozumiem system dostaje ciągle sygnał że auto jest po wypadku i rozpoczyna procedurę (otwieranie zamków, odcięcie paliwa) - nie czytałem o tym w audi ale widać jest...
TOMWOJ76 Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Opublikowano 11 Marca 2009 nie otwiera drzwi tylko głupieje klapa bagażnika i niekiedy oświetlenie w środku, samochód kupiłem miał ponoć uszkodzony sterownik i został on zamieniony na inny tylko że z 97 i mojej pytanie czy to może być przyczyną że może później wychodziły inne partie sterowników i nie chcą współpracować.[br]Dopisany: 11 Marzec 2009, 03:13_________________________________________________czy ktos miał ten sam problem aha po skasowaniu błędu zaraz pojawia sie znowu,
Rekomendowane odpowiedzi