grom Opublikowano 22 Maja 2019 Opublikowano 22 Maja 2019 Panowie chciałbym odpalić Audi Smartfone interface, jak wiadomo oprócz aktywacji softowej trzeba dołożyć drugi port USB do podłokietnika. Czy ktoś może wie jaki ma nr kabelek łączący ten port z modułem nawigacji MIB2, który na poniższej fotce oznaczony jest kółkiem i nr 4?
heretyk Opublikowano 16 Czerwca 2019 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Cześć, Numer cześć 8W1971656 taka wiązką z zielona wtyczką z jednej strony. Dodatkowo aktualna wiązka wymaga zmiany wtyczki, zamiany pinów oraz dodanie zasilanie np. z MIB. jak będziesz potrzebował więcej szczegółów to daj znać. Wiązka o która pytasz pojawiła sie na portalach np. z kufatec-a czy k electronics. Mam pytanie jak chcesz ogarnąć cześć softową? Ja jeszcze nie znalazłem sposobu pomijając oryginalny klucz aktywacyjny, ale gdybyś go miał to pewnie nie pytałbyś o wiązkę...... W moim wątku podsyłam instrukcję wymiany modułu USB i sposób rozmieszczenia okablowania:
trancemati Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 Cześć, czy ktoś się orientuje gdzie wpiąć te 3 kabelki? czerwony - zasilanie 12V? czarny - masa? rozowy - ...? wrzucilem sobie 2 x USB + aux + nowe kable dostarczone z modułem USB z Chin „Made in Poland” nawigacja mmi+, dotyk pokrętło, slot sim
vico Opublikowano 22 Lipca 2021 Opublikowano 22 Lipca 2021 Witam Które piny należy zmienić tak żeby nie wymieniać wiązki kabli z zieloną wtyczką ?
Rekomendowane odpowiedzi