Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Jak Wam się podoba ta kozacka felga ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja ogólnie do szprych jestem nastawiony wizualnie wrogo ale ta felga w realu zmieniła mi światopogląd :decayed:

Opublikowano

ja ogólnie do szprych jestem nastawiony wizualnie wrogo ale ta felga w realu zmieniła mi światopogląd :decayed:

Mam to samo podejście jeżeli chodzi o szprychy ale muszę przyznać że niektóre wyglądają fajnie np. te co pokazałeś w tym temacie. Chociaż sam osobiście bym szprych nie kupił.

Opublikowano

Ja również zwolennikiem szprych nie jestem, ale trzeba przyznać, że taka do czarnego A4 musi ładnie się prezentować :good: jak dobrze wykonana i solidna, to siało bierz. Co dorozmiaru, to niestety nie widzę jej w 17", ale może na żywo będzie ok.

Opublikowano

Advanti jest dostawcą teamu Red Bull racing F1 więc jakość musi być na najwyższym poziomie :)

Opublikowano
  • Autor

Advanti jest dostawcą teamu Red Bull racing F1 więc jakość musi być na najwyższym poziomie :)

jakość jest bardzo dobra

wykonanie felgi wzorowe

i zadnych reklamacji

auta smigają na tych felgach po poligonach i daja rade

cena normalna jak z allegro ale po rabatach to tylko brać :naughty:

mają też inne ciekawe wzory

Opublikowano

Felga na poziomie :) Nic nie pozostało tylko brać :kox:

Opublikowano

Widziałem już lepsze szprychy, ale nie jest źle. :wink4: Co do rozmiaru, to raczej większy, ale wszyscy wiemy jakie są u nas warunki na drogach... :gwizdanie:

Opublikowano

na 17` zgubi urok , na 18 będzie ok a na 19 kox :naughty:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

18'' :)

6981f60a19f60c7f.jpg

Opublikowano

a ja powiem ze mi ta kozacka felga nie podoba sie w ogole :/

Opublikowano
  • Autor

a ja powiem ze mi ta kozacka felga nie podoba sie w ogole :/

ja też tak uważałem na wszystkich fotkach jakie widziałem czy u klubowicza czy na prospektach

ale jak otworzyłem karton

inny swiat to zupełnie nie ta z obrazków

klasyka w wykonaniu dobraniu odcieni i ten czerwony dodatek :kox:

jak zobaczysz w realu zmienisz zdanie :naughty:

Opublikowano

Nie musi :) każdy z nas ma inny gust i wolną wolę w wyborze felunku :) ja mam ten + ,że co drugi facet i co trzecia laska patrzy na ten felunek z zachwytem :)

Opublikowano
  • Autor

Nie musi :) każdy z nas ma inny gust i wolną wolę w wyborze felunku :) ja mam ten + ,że co drugi facet i co trzecia laska patrzy na ten felunek z zachwytem :)

:pali::thumbup:

Opublikowano

beznadziejna szprycha, szczera opinia w zyciu bym jej nie kupil ! ale jak ktos napisal - kazdy ma swoj gust ! wszedlem w temat bo chialem zobaczyc foto audi na szprychach 18' wyglada koszmarnie a wszyscy chwala 18' zzzzzzzzzzzzz :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

beznadziejna szprycha, szczera opinia w zyciu bym jej nie kupil ! ale jak ktos napisal - kazdy ma swoj gust ! wszedlem w temat bo chialem zobaczyc foto audi na szprychach 18' wyglada koszmarnie a wszyscy chwala 18' zzzzzzzzzzzzz :wallbash:

ona koszmarnie wyglada na fotkach

ale w realu to juz inna bajka :kox:

Opublikowano
:) no comment :)[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 13:08_________________________________________________Chyba nakręcę jakiś filmik i wrzucę jak te fele na żywca się prezentują :)
Opublikowano
  • Autor

:) no comment :)[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 13:08_________________________________________________Chyba nakręcę jakiś filmik i wrzucę jak te fele na żywca się prezentują :)

koniecznie :good:

Opublikowano

Felgi zakupione to wątek można zamknąć :) Fotki czy filmiki jak sie prezentują na aucie to w dziale "Moja A4" :cool1: