Sebek.gustav Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Czy ktoś może wie gdzie leży bezpiecznik do subwoofera w audi a4 b8 przedlift? Nie widzę ani w bagażniku ani w po lewej i prawej stronie deski rozdzielczej
bin85 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jeżeli nie gra Ci tylko subwoofer a pozostałe głośniki graja to nie jest to wina bezpiecznika
Sebek.gustav Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2019 Bin, w takim razie co sugerujesz?
bin85 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Opublikowano 11 Czerwca 2019 W pierwszej kolejności do sprawdzenia połączenie subwoofera ze wzmacniaczem może gdzieś jest przerwa, oraz sprawdź czy sam głośnik jest sprawny
Sebek.gustav Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Bin85, dzieki za pomoc, generalnie nie wiem jak to zrobiłem wcześniej , ale jednak jest prąd w kablu do subwoofera. Wiec wyciagnolem przed chwila subwoofer na stół i okazało się ze jeden kabelek przy samym głośniku ledwo trzymał się cyny. Załączę obrazek. Naprawione i gra. tak przy okazji zapytam się odrazu w tym temacie, bo myślałem że mam trochę lepszy ten subwoofer a to jest jakaś najtańsza podstawa który wcale nie robi efektu. Może ktoś coś polecić co by nawet fajnie grało ale żeby pociągnąć pod oryginalny wzmacniacz. Edytowane 11 Czerwca 2019 przez Sebek.gustav
bin85 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Może sub z wersji Bang & Olufsen ale nie wiem czy to coś poprawi.
Rekomendowane odpowiedzi