barteez Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Autko zostało sprowadzone z USA rok temu. Posiada dość bogate wyposażenie ( nie ma navi ale tego nie potrzebuje ). Auto fabrycznie obniżone i utwardzone zawieszenie na 17 calowych kołach. Chciałbym ją troszkę upiększyć zewnętrznie jakieś dodatki S4 może. Każda uwaga mile widziana.
filip1001 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jest opcja ; poszperaj troszkę i wszystko stanie się jasne. Możesz użyć np serwera www.imageshack.us aby wyświetlić fotki.
skovroon Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jedno zdjecie zbytnio sprawy nie zalatwia.... jeszcze by sie jakis opis auta przydal :)
Guest mmcv Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 nie no teraz to sie wyglupiles ... zrob to jak trzeba daj opis foty itp. A nie rzucasz linka i moja czarnulka ...rece opadaja - przynajmniej mi . Zaraz sie posypia komenatrze OT, . p.s. pierwsza moja uwaga... wrzuc zdjecia tak zeby byly widoczne w temacie a nie linki do fotosikow
Młody Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jest opcja ; poszperaj troszkę i wszystko stanie się jasne. Możesz użyć np serwera www.imageshack.us aby wyświetlić fotki. Ciekaw jestem czy Ty tak wszystko szukasz nie wydaje mi się :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html
Piechol Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ładna czarnula jak pomalujesz dokładki w kolor to będzie malina szkoda tylko, że 99% wersji USA nie ma sportowych foteli...
ykk Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 no gdybym wiedział jak to się robi to bym zrobił. Ale widzę super klub Audi Polska ale do pomocy to nikt nie skory. A ja za duśo czasu tez nie mam zeby pół dnia siedzieć i czytać jak zrobić to czy tamto. Może i sie wygłupiłem że tutaj sie zapisałem. Dzieki Mialem skomentowac, ale chyba sobie podaruje..
skovroon Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 no gdybym wiedział jak to się robi to bym zrobił. Ale widzę super klub Audi Polska ale do pomocy to nikt nie skory. A ja za duśo czasu tez nie mam zeby pół dnia siedzieć i czytać jak zrobić to czy tamto. Może i sie wygłupiłem że tutaj sie zapisałem. Dzieki jak masz brac sie za cos.. i robic to na odp***ol to lepiej nie rob tego wcale.
Guest mmcv Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 no gdybym wiedział jak to się robi to bym zrobił. Ale widzę super klub Audi Polska ale do pomocy to nikt nie skory. A ja za duśo czasu tez nie mam zeby pół dnia siedzieć i czytać jak zrobić to czy tamto. Może i sie wygłupiłem że tutaj sie zapisałem. Dzieki jak masz brac sie za cos.. i robic to na odp***ol to lepiej nie rob tego wcale. dobra panowie looz. Dajcie nowemu troche tlenu. Juz sie poprawil jest ok - sam sie troche unioslem ale spoko probuje byc od dzis bardziej toleracyjny . Niech mu sie ten klub nie kojarzy z niemila atmosfera. My tylko chcemy trzymac Pion i miec wszystko poukladane jak trzeba :naughty: autko fajne - szkoda jak juz ktos wspomnial ze brak sportowych foteli tylko takie ...typowo amerykanskie kanapy , ale on sie chyba w takich kochaja i ...kochaja pewnie na takich tez ;-)
antonio Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wnętrze naprawde ciekawe, szkoda że nie kubełki ale luz przeciez w takich tez da sie siedzieć moim zdaniem przydałby sie chromik wokół szyb
KOval81 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Naskoczyliście na chłopaka i konto teraz zlikwiduje :> Okażcie Panowie nieco serca i zrozumienia :gwizdanie: Furka ładna - pomaluj dokładki, może jakiś s-line się trafi do założenia na przód..Poczytaj trochę, co chłopaki rezają - wyjdzie Ci to na + i dowiesz się przy okazji czegoś nowego. Pozdrawiam
David Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 switeny wybor czarne auto jest naj.zawsze mialem czarne a naszlo mnie na srebrne i zaluje. zaden kolor nie wygra z czarnym po umyciu i nalozeniu czarnego wosku. i widze ze masz fajnie wyposazone. gratuluje
Guest mmcv Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 switeny wybor czarne auto jest naj.zawsze mialem czarne a naszlo mnie na srebrne i zaluje. zaden kolor nie wygra z czarnym po umyciu i nalozeniu czarnego wosku. i widze ze masz fajnie wyposazone. gratuluje i takie ladne jest przez dwa dni chyba ze masz chopla i nie masz co robic tylko myc autko co 3-4 dni i nakladac woski sroski :gwizdanie: p.s. ale fakt czarny kolor jest najlepszy - tez tak uwazam mimo ze mam srebrny :tongue4:
Recommended Posts