Jump to content
IGNORED

[ALL B6] Moja czarnulka. 1.8 TURBO QUATTRO

Recommended Posts

Posted

cbc2b6f35c50421emed.jpg

d9b9fda67f5403f0med.jpg

5a4f9ae2d85b7f36med.jpg

78b204d371326aabmed.jpg

Autko zostało sprowadzone z USA rok temu. Posiada dość bogate wyposażenie ( nie ma navi ale tego nie potrzebuje ). Auto fabrycznie obniżone i utwardzone zawieszenie na 17 calowych kołach. Chciałbym ją troszkę upiększyć zewnętrznie jakieś dodatki S4 może. Każda uwaga mile widziana.

Guest Trzeniu
Posted

jest info w tym dziale , trochę chęci

Posted

Jest opcja :szukaj: ; poszperaj troszkę i wszystko stanie się jasne. Możesz użyć np serwera www.imageshack.us aby wyświetlić fotki. :wink4:

Posted

jedno zdjecie zbytnio sprawy nie zalatwia.... :cool1: jeszcze by sie jakis opis auta przydal :):)

Posted

nie no teraz to sie wyglupiles ... :polew: zrob to jak trzeba daj opis foty itp. A nie rzucasz linka i moja czarnulka ...rece opadaja - przynajmniej mi .

Zaraz sie posypia komenatrze OT, . :wink4:

p.s. pierwsza moja uwaga... wrzuc zdjecia tak zeby byly widoczne w temacie a nie linki do fotosikow

Posted

Jest opcja :szukaj: ; poszperaj troszkę i wszystko stanie się jasne. Możesz użyć np serwera www.imageshack.us aby wyświetlić fotki. :wink4:

Ciekaw jestem czy Ty tak wszystko szukasz :naughty: nie wydaje mi się :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html :good:

Posted

ładna czarnula :good: jak pomalujesz dokładki w kolor to będzie malina :wink4: szkoda tylko, że 99% wersji USA nie ma sportowych foteli...

Posted

no gdybym wiedział jak to się robi to bym zrobił. Ale widzę super klub Audi Polska ale do pomocy to nikt nie skory. A ja za duśo czasu tez nie mam zeby pół dnia siedzieć i czytać jak zrobić to czy tamto. Może i sie wygłupiłem że tutaj sie zapisałem. Dzieki

Mialem skomentowac, ale chyba sobie podaruje.. :rolleyes:

Posted

no gdybym wiedział jak to się robi to bym zrobił. Ale widzę super klub Audi Polska ale do pomocy to nikt nie skory. A ja za duśo czasu tez nie mam zeby pół dnia siedzieć i czytać jak zrobić to czy tamto. Może i sie wygłupiłem że tutaj sie zapisałem. Dzieki

jak masz brac sie za cos.. i robic to na odp***ol to lepiej nie rob tego wcale.
Posted

jak masz brac sie za cos.. i robic to na odp***ol to lepiej nie rob tego wcale.

dobra panowie looz. Dajcie nowemu troche tlenu. Juz sie poprawil jest ok - sam sie troche unioslem ale spoko probuje byc od dzis bardziej toleracyjny :wink4: . Niech mu sie ten klub nie kojarzy z niemila atmosfera. My tylko chcemy trzymac Pion i miec wszystko poukladane jak trzeba :naughty: :naughty:

autko fajne - szkoda jak juz ktos wspomnial ze brak sportowych foteli tylko takie ...typowo amerykanskie kanapy , ale on sie chyba w takich kochaja i ...kochaja pewnie na takich tez ;-)

Posted

Wnętrze naprawde ciekawe, szkoda że nie kubełki ale luz przeciez w takich tez da sie siedzieć :good:

moim zdaniem przydałby sie chromik wokół szyb

Posted

Naskoczyliście na chłopaka i konto teraz zlikwiduje :> Okażcie Panowie nieco serca i zrozumienia :gwizdanie: Furka ładna - pomaluj dokładki, może jakiś s-line się trafi do założenia na przód..Poczytaj trochę, co chłopaki rezają - wyjdzie Ci to na + i dowiesz się przy okazji czegoś nowego.

Pozdrawiam

Posted

switeny wybor :good: czarne auto jest naj.zawsze mialem czarne a naszlo mnie na srebrne i zaluje. zaden kolor nie wygra z czarnym po umyciu i nalozeniu czarnego wosku. i widze ze masz fajnie wyposazone. gratuluje

Posted

switeny wybor :good: czarne auto jest naj.zawsze mialem czarne a naszlo mnie na srebrne i zaluje. zaden kolor nie wygra z czarnym po umyciu i nalozeniu czarnego wosku. i widze ze masz fajnie wyposazone. gratuluje

i takie ladne jest przez dwa dni :tongue4: chyba ze masz chopla i nie masz co robic tylko myc autko co 3-4 dni :P i nakladac woski sroski :gwizdanie:

p.s. ale fakt czarny kolor jest najlepszy - tez tak uwazam mimo ze mam srebrny :tongue4: :tongue4: