marcinsky Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Czy taśma bedzie pasowała z przedlifta do polifta ?
AndrzejK. Opublikowano 19 Czerwca 2019 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Najprościej zweryfikuj w aso po nr VIN
marcinsky Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2019 W ASO wątpię... Będzie chciał VIN sprawdzi numery i poda wszystko do wersji poliftowej raczej nie robią eksperymentów.
AndrzejK. Opublikowano 20 Czerwca 2019 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nie wiem skąd masz takie doświadczenia negatywne, ale jak ktoś "ludzki" siedzi w dziale części to bez problemu porówna taśmę po numerkach z wersji przed i po lifcie. Zresztą jak w jednym aso nie będą chcieli pomóc to spróbuj w innym...., a wiedza u zródła będzie najpewniejsza, albo sprawdz w etce. Więcej nic nie poradzę, ale możliwości są.
shevu Opublikowano 27 Czerwca 2019 Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Nie ma czegoś takiego jak taśma kąta skrętu Taśma obsługuje tylko poduszkę, przyciski i ich podświetlenie Czujnik kąta skrętu kierownicy jest w środku modułu. Edytowane 27 Czerwca 2019 przez shevu
marcinsky Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Opublikowano 11 Lipca 2019 Witam Wczoraj podchodziłem do montażu tempomatu z nowymi manetkami 4G8953502 AD oraz taśmy 8K0953568 F sytuacja wygląda następująco działa tempomat, FIS itd niestety nie działają mi po zmianie multifunkcje Jaka może być tego przyczyna ?
Rekomendowane odpowiedzi