pablo1986 Opublikowano 8 Lipca 2019 Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) Cześć, jakiś czas temu zmieniłem swoje audi na takiego białaska. Co byście w nim zmienili? Szukam inspiracji na małe przeróbki? chodzi głównie o zmiany optyczne, ale jeśli ktoś dodawał mocy do tego silnika to chętnie posłucham opinii. Edytowane 8 Lipca 2019 przez pablo1986
barca8585 Opublikowano 8 Lipca 2019 Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam ładny białasek ? dawaj jakiś opis i foty środka
instruktor83 Opublikowano 8 Lipca 2019 Opublikowano 8 Lipca 2019 Biały w pakiecie czerń i z odpowiednim kołem już wygłada świetnie , powodzenia w modzeniu, napisz coś koniecznie o aucie?
pablo1986 Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Opublikowano 8 Lipca 2019 Zdjęcia wnętrza jeszcze wstawię, narazie mam tylko takie z ogłoszenia w którym była wystawiona? autko poza zmianami na grillu i elementam które na zewnątrz poszły w czerń raczej standard, może poza felgami, aktualnie 19 z oponami 245/35... wcześniej były 235/40. We wnętrzu z ciekawszych rzeczy to czarna podsufitka ktora fajnie wygląda w tym aucie. Aha.... autko z 2009 r. 2.0 tfsi z napędem na przód.... i o dziwo póki co nie widzę oznak poboru oleju? w najbliższym czasie planuje przyciemnic szyby bo najbardziej mi tego brakuje w tym momencie. A potem zobaczymy?
adamd69 Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 Fajne wozidło....kolor z pakietem czerni fajnie się zgrywa. Ja też chcę szyby przyciemnić,ale troszkę...nie całkiem.
pablo1986 Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Opublikowano 12 Lipca 2019 Chetnie bym go obnizyl bo ladnie to wyglada, niestety jeżdżę po Łodzi a tutaj to musiał bym go na lawecie wozić bo dziury na drodze że szkoda gadać.
Rekomendowane odpowiedzi