grax Opublikowano 11 Lipca 2019 Opublikowano 11 Lipca 2019 Takie pytanie. Posiadam MMI 3G Basic 8R1035652A Jeżeli kupię drugie MMI o identycznym numerze i wsadzę do auta będzie od razu wszystko śmigać bez problemu?
wrclaguna Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 Kazda wymiana MMI wiaze sie z wizyta w ASO Trzeba sciagnac OCHRONE KOMPONENTU z uzywanej jednostki i przypisac to do auta
grax Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Opublikowano 12 Lipca 2019 22 minuty temu, wrclaguna napisał: Kazda wymiana MMI wiaze sie z wizyta w ASO Trzeba sciagnac OCHRONE KOMPONENTU z uzywanej jednostki i przypisac to do auta W jaki sposob? A jesli uzywana jednostka nie dziala (nieszczesny chomik) - objawy - czarny ekran, nie pala sie kontrolki od sterwania navi. Idzie to zrobic jakos - dotyczy tego objawu ? Podpowiesz jak w tym przypadku?
H4mm3R Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 Trzeba wysłać do osoby/firmy która coś takiego naprawia.. raczej jest to do uratowania.
grax Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Opublikowano 12 Lipca 2019 8 minut temu, H4mm3R napisał: Trzeba wysłać do osoby/firmy która coś takiego naprawia.. raczej jest to do uratowania. ale pytam w tym przypadku jaki sposób się obiera. Czy trzeba na nowo programować flash czy coś innego. Jeśli jest czarny ekran i kontrolki navi się nie palą to wygląda jakby ten "chomik" wykasował cały flash. Albo wrzucił jakiś wadliwy firmware do pamięci.
H4mm3R Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 4 minuty temu, grax napisał: ale pytam w tym przypadku jaki sposób się obiera. Czy trzeba na nowo programować flash czy coś innego. Jeśli jest czarny ekran i kontrolki navi się nie palą to wygląda jakby ten "chomik" wykasował cały flash. Albo wrzucił jakiś wadliwy firmware do pamięci. W czym to Tobie pomorze, skoro i tak nie masz wiedzy i sprzętu żeby to zrobić.
grax Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Opublikowano 12 Lipca 2019 Teraz, H4mm3R napisał: W czym to Tobie pomorze, skoro i tak nie masz wiedzy i sprzętu żeby to zrobić. Chciałbym wiedzieć jak w tym przypadku (objawu) to zrobić. Sprzęt mam
H4mm3R Opublikowano 12 Lipca 2019 Opublikowano 12 Lipca 2019 3 minuty temu, grax napisał: Chciałbym wiedzieć jak w tym przypadku (objawu) to zrobić. Sprzęt mam Nie sądzę żebyś miał odpowiedni sprzęt https://www.a6klub.pl/download.htm?id=17404
grax Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Opublikowano 12 Lipca 2019 Teraz, H4mm3R napisał: Nie sądzę że masz sprzęt https://www.a6klub.pl/download.htm?id=17404 Ten opis właśnie znalazłem i się zastanawiam czy na ten objaw który opisałem po tym chomiku to pomoże. Jak po IPL nie chcę odpowiadać hmm.
Rekomendowane odpowiedzi