Jump to content
IGNORED

Jak to jest z tankowaniem paliwa za punkty Vitay ?

Recommended Posts

Posted

Witam możecie mi powiedzieć jak to jest z tymi punktami??

ponieważ w katalogu pisze że litr=6p a byłem dzisiaj na stacji zatankowałem werve98 i nie dosyć że kazali mi zapłacić 50zł to jeszcze mi zabrali 9900p :shocked: ;( :confused4: a normalnie za to bym zapłacił stówę z groszami :mysli: możecie mi to wyjaśnić??? :mysli: :mysli: :mysli::notworthy:

Posted

Hmmm, ja kiedyś wymieniałem punkty na Orlenie i było tak, że musiałem zatankować za minimum 100zł, żeby mieć 50zł gratis..

Guest Trzeniu
Posted

:polew: :polew: :polew:

naliczają Ci 6pkt za każdy zatankowany przez Ciebie litr (zapłacony)

logika się kłania... przelicz ile takim sposobem miałbyś paliwa za te 9900pkt , całą cysternę...

ehh :decayed:

Guest TrueOgre
Posted
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Posted

Ja wymieniłem punkty na sprzęt (wziąłem telefon bezprzewodowy), ale nie pamiętam za ile punktów :mysli: Trochę mnie wkurzayli, bo czekałem na przesyłkę chyba 2 miesiące od zamówienia :blink: A mieli przysłać do 4 tygodni czy jakoś tak. Kilka razy musiałem zadzwonić na infolinię, żeby ich pośpieszyć... :decayed:

Posted

1L

VERVA 98, VERVA ON = 10 pkt

PB 95, PB 98, ON = 6 pkt

LPG = 4 pkt

50 zł rabatu na paliwo

Zatankuj za min. 100 zł, 9900 pkt wymień na 50 zł rabatu, a resztę zapłać gotówką lub bankową kartą płatniczą.

15 zł rabatu na paliwo

Zatankuj za min. 30 zł, 3300 pkt wymień na 15 zł rabatu, a resztę zapłać gotówką lub bankową kartą płatniczą.

Tak to wygląda. :wink4:

Posted

nie wiem czy wiecie ale mozna punty z programu 5+ (program lojalnosciowy w plusie) wymieniac na vitay :) ja zawsze czekam az sie uzbiera 20.000 punkcikow i wtedy tankuje za ponad 200zł i 100 mam znizki :wink4:

Posted

ja wszystkie punkty wymieniam na hot-dogi :decayed:

Posted

Hot Dogi maja konkretne :kox::decayed:

Posted

Hot Dogi maja konkretne :kox::decayed:

:polew: :polew: :polew:

Posted

Ja za jedno tankowanie na Shellu mam 2 hotdogi :kox:

Posted
:zemdlal: