Opublikowano 30 Listopada 201015 l 32" wyuwane z sufitu bida z nędzą ja myślałem o 50' zjeżdżającym na przednią szybę
Opublikowano 30 Listopada 201015 l kiedyś też o pc rozważałem za 500zł bez monitora grafiki i obudowy kupisz chyba wystarczające bebechy no że chyba będziesz cioł w crysis-a podczas jazdy Kup sE laptopa
Opublikowano 1 Grudnia 201015 l Autor niezły pomysł gdzie będzie monitor? 2din stacja multimedialna tam gdzie miałem navigation plus
Opublikowano 3 Grudnia 201015 l Aju jak twoja tez tak na zywo sie prezentuje to jest kosa ciekawe co ile zawieszenie robi
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l Autor nie odpowiedziałeś mi jakie kratki chcesz czy nawiewów czy w zderzaku czy jakie :gwizdanie:
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l nie odpowiedziałeś mi jakie kratki chcesz czy nawiewów czy w zderzaku czy jakie :gwizdanie: pisałem Ci pw , te ze zderzaka Aju
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l Autor tam są 3 karatki 2 halogenami powyginane i środkowa prostokątna, jakoś się postaram to dobrze zmierzyć i wyślę Ci jutro wymiary
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l tam są 3 karatki 2 halogenami powyginane i środkowa prostokątna, jakoś się postaram to dobrze zmierzyć i wyślę Ci jutro wymiary chodzi mi tylko o szerokość i wysyokość, bo zastanawiam się czy uda mi się zapodać te kratki do a4, one mają plaster miodu jak rs
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l tam są 3 karatki 2 halogenami powyginane i środkowa prostokątna, jakoś się postaram to dobrze zmierzyć i wyślę Ci jutro wymiary chodzi mi tylko o szerokość i wysyokość, bo zastanawiam się czy uda mi się zapodać te kratki do a4, one mają plaster miodu jak rs slepy zajrzyj do battalionu, nie róbmy tutaj OT
Opublikowano 8 Grudnia 201015 l tam są 3 karatki 2 halogenami powyginane i środkowa prostokątna, jakoś się postaram to dobrze zmierzyć i wyślę Ci jutro wymiary chodzi mi tylko o szerokość i wysyokość, bo zastanawiam się czy uda mi się zapodać te kratki do a4, one mają plaster miodu jak rs slepy zajrzyj do battalionu, nie róbmy tutaj OT chodzi mi o kratki od Allroada
Opublikowano 10 Grudnia 201015 l http://allegro.pl/alu-felgi-20-model-lorinser-i1358225270.html aju była by miazga na Twojej bryce