Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] zdzira na 19kach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to co masz zamiar przytaszczyć tym razem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

nic dla siebie, robię kumplowi przysługę.... coś między oplem vectrą a fordem mondeo (wszytko po 2005r)

Opublikowano

a myślałem ze coś dla siebie taszczysz :wink4:, jak tam temat zimówek pogoniłeś Avusy, że szeroka stal CI chodzi po głowie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

avusy pogoniłem, potrzebowałem lewego zastrzyku $$ :decayed:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 21:22_________________________________________________update str 1

Opublikowano

Ładnie fele wypolerowałeś, trochę jest roboty z tym ale efekt wszystko wynagradza, wiem coś o tym :kox:

Opublikowano
  • Autor

dokładnie, teraz już jestem zadowolony ale w czasie polerowania "mięso" szło :wink4:[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 13:28_________________________________________________panowie myślę nad maską carbon.... ale nie wiem czy nie będzie to za bardzo sportowo :confused4:

Opublikowano

panowie myślę nad maską carbon.... ale nie wiem czy nie będzie to za bardzo sportowo :confused4:

za***isty pomysł, ale fele wtedy MAMy nie będą pasować :no:

Opublikowano
  • Autor

no widzisz a mamy zostają, mimo że wydają się oklepane strasznie ciągną wzrok :decayed: i wydają się nawet większe niż są

Opublikowano

z tym carbonem masz racje, nadadzą sportowego charakteru, ale MAMy to typowe fele do uprawiania lanso-cruisingu :naughty: więc będzie się gryźć...

Opublikowano

w czarnym aucie carbon jest mało widoczny

Opublikowano

Felgi wypolerowane tak ,że możnaby je powiesić na ścianie i golić sie jak przy lustrze :polew:

Niezła robota :good: i szacun za 19" na naszych drogach

Opublikowano

Aju carbon :no:

Opublikowano
  • Autor

no to chyba odpuszczę tą maskę... to już drugie podejście do tematu :decayed:

Opublikowano

no to chyba odpuszczę tą maskę... to już drugie podejście do tematu :decayed:

do trzech razy sztuka :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nawet mi tak nie mów :kox:

Opublikowano

nawet mi tak nie mów :kox:

Aju, za tzrecim razem kup, a potem pokazuj, a nie pytaj sie co i Jak :kox:

Opublikowano
  • Autor

póki co wszedł plan na zrobienie osłony silnika tej co jest plastik żeby zrobić formę i zrobić z carbonu, wiem że koszta będą... ale się narajałem :decayed: muszę tylko znaleźć kogoś kto ogarnia takie rzeczy

Opublikowano

polerka Kox. za 1200 mogłem miec tez te fele z dobrymi oponami ale fele do renowacji... i odpusciłem temat.... Moze i sa oklepane i duzo osób z forum je ma, ale na miescie i tak kazdy sie patrzy na nie :hi:

Opublikowano

póki co wszedł plan na zrobienie osłony silnika tej co jest plastik żeby zrobić formę i zrobić z carbonu, wiem że koszta będą... ale się narajałem :decayed: muszę tylko znaleźć kogoś kto ogarnia takie rzeczy

Aju to zrób odrazu formy, na tą na filtr powietrza, i tą od Paska :wink4:

polerka Kox. za 1200 mogłem miec tez te fele z dobrymi oponami ale fele do renowacji... i odpusciłem temat.... Moze i sa oklepane i duzo osób z forum je ma, ale na miescie i tak kazdy sie patrzy na nie :hi:

Fela robi robotę, szczególnie jak jest w polerce, no i jak się toczysz po mieście 20km/h :kox:

Opublikowano

Fela robi wrażenie :) Ładnie musi się błyszczeć w słoneczny dzień :cool1: Na zakrętach oślepiasz kierowców :polew: